Πόλεμος στην Ουκρανία: Ζευγάρι νεονύμφων φωτογραφίζεται στα ερείπια του Χάρκοβου
2 years, 14 days ago
6

Πριν το ξέσπασμα του πολέμου η Nastya εργαζόταν ως νοσοκόμα στην ογκολογική κλινική που ο Anton εξασκούσε το επάγγελμα του γιατρού.

Οι νεόνυμφοι Nastya Gracheva και Anton Sokolov  φωτογραφήθηκαν λίγη ώρα μετά τον γάμο τους στα ερείπια ενός κτιριακού συγκροτήματος που στέγαζε γραφεία και καταστήματα, στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας, το Χάρκοβο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πριν το ξέσπασμα του πολέμου η Nastya εργαζόταν ως νοσοκόμα στην ογκολογική κλινική που ο Anton εξασκούσε το επάγγελμα του γιατρού. 

Μετά τη ρωσική εισβολή, έγιναν και οι δύο εθελοντές και προσφέρουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες σε όποιον τις χρειάζεται, συγκεντρώνοντας παράλληλα χρήματα για την αγορά ιατρικών προμηθειών.

Το Χάρκοβο έχει γίνει επανειλημμένα στόχος σφοδρών βομβαρδισμών από την έναρξη του πολέμου. Μόλις εχθές, ο τοπικός κυβερνήτης ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις βομβάρδισαν ξανά την πόλη, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας έναν αριθμό ατόμων. «Το απόγευμα, οι κατακτητές βομβάρδισαν την περιφέρεια Σλομπίντσκι του Χαρκόβου», ανέφερε μέσω του Telegram ο κυβερνήτης Ολέχ Σινιεχούμποφ. 

in.gr