Πρεμιέρα για το «Βινύλιο» του Κανάκη με Σαββόπουλο και μία… έκπληξη [βίντεο]
1 year, 1 month ago
6

Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, η εναλλακτική εκπομπή του Αντώνη Κανάκη «Βινύλιο».

Πρώτος καλεσμένος για φέτος ήταν ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα, και μάλιστα από τη βραδιά, δεν έλειψαν και… οι εκπλήξεις!

Αρχικά, είχε σύνδεση μέσω skype με τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική και αποκάλυψε μεταξύ άλλων όσα είχε ζήσει σε οντισιόν που έκανε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Αργότερα, ο Αντώνης Κανάκης έφερε τη συζήτηση στις «λαϊκές φωνές» και τότε εμφανίστηκε στο στούντιο η Πάολα, για την οποία ο Διονύσης Σαββόπουλος έχει μιλήσει στο παρελθόν με τα καλύτερα λόγια. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε με τον μοναδικό της τρόπο το «Δημοσθένους Λέξις», που έχει γράψει ο Διονύσης Σαββόπουλος, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

«Χωρίς να σε γνωρίζω σ’ είχα εκτιμήσει… Είχα συναντήσει μία φορά την κόρη σου, αυτό το καταπληκτικό πλάσμα, ένα κορίτσι γεμάτο υγεία, γεμάτο χαρά, γεμάτο χαμόγελο και ευγένεια. Και είπα μέσα μου πως η μητέρα που έχει αυτό το κορίτσι πρέπει να είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Κι έτσι, χωρίς να σ’ έχω γνωρίσει, σ’ είχα εκτιμήσει», είπε ο Αντώνης Κανάκης, με την Πάολα να τον ευχαριστεί και εκείνον την προσκαλεί σε μία από τις επόμενες εκπομπές του.

Σημειώνεται ότι η εκπομπή ξεκίνησε κυριολεκτικά… με το δεξί, αφού «χτύπησε» αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Το «Βινύλιο», λοιπόν, στην πρεμιέρα του έκανε 16,8% στο γενικό σύνολο και 17,5% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, η εκπομπή έφτασε να κάνει 32,5% στις γυναίκες ηλικίας 18-24.