Πρώην μοντέλο του Versace ξόδεψε 600 χιλ. δολάρια για να μοιάζει στην Kim Kardashian και τώρα πληρώνει 120 χιλ. για να επανέλθει
1 year, 8 months ago
6

Το μοντέλο που ούτως ή άλλως ήταν εθισμένο στις αισθητικές επεμβάσεις, καλείται πλέον να πληρώσει άλλες 120.000 δολάρια σε πλαστικές για να επαναφέρει το μολυσμένο πρόσωπό της.

Αυτό σίγουρα δεν πήγε καλά… Ένα πρώην μοντέλο του Versace από τη Βραζιλία, η Jennifer Pamplona, ξόδεψε 600.000 δολάρια (ίδια αναλογία πλέον και σε ευρώ) για να μοιάσει στην Kim Kardashian, ωστόσο το μετάνιωσε και πλέον επανέρχεται- επώδυνα- στο πρόσωπο που είχε.

Το μοντέλο που ούτως ή άλλως ήταν εθισμένο στις αισθητικές επεμβάσεις, καλείται πλέον να πληρώσει άλλες 120.000 δολάρια σε πλαστικές για να επαναφέρει το πρόσωπό της, που είχε όμως μολυνθεί.

«Οι άνθρωποι μπορούν να με αποκαλούν ηλίθια ή υποκρίτρια, που αλλάζω ολόκληρη την εμφάνισή μου, αλλά αποκτώ εμπειρίες από τον εαυτό μου και μαθαίνω από τον εαυτό μου. Θέλω να ολοκληρώσω το σκοπό της ζωής μου», είπε η Βραζιλιάνα, η οποία πλέον ζει στο Ντουμπάι.

2

Η 30χρονη επεσήμανε ότι ήταν ευτυχισμένη που είχε αυτό το «στιλ Καρντάσιαν», καθώς της επέφερε χρήματα και «απολάμβανε» έναν πλούσιο τρόπο ζωής. Πλέον έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρεία καλλυντικών, έχει κάνει επενδύσεις ενώ έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική.

Μόλις στα 17 της έκανε την πρώτη της επέμβαση στο στήθος και πλέον έχει φτάσει τις… δεν ξέρει- έχει χάσει το μέτρημα- επεμβάσεις. Περιλαμβάνουν ρινοπλαστικές, εμφυτεύματα, λιποαναρροφήσεις κτλ. Υπολογίζει γύρω στις 40.

«Ήταν εθισμός, απλά έχασα τον έλεγχο», λέει η Pamplona: «Έκανα χειρουργικές επεμβάσεις για να γίνω σαν την Kardashian, καθώς μου έλεγαν πως της μοιάζω». Έτσι της ήρθε να κάνει κι άλλες επεμβάσεις για να είναι ίδια με την Kardashian.

2

Βέβαια δεν πήγαν όλα όπως υπολόγιζε, έχει μετανιώσει κιόλας για τον εθισμό της και πλέον στα 30 της, επισκέπτεται ένα πλαστικό χειρουργό στην Κωνσταντινούπολη για να επαναφέρει το πρόσωπό της. Πόσο θα της κοστίσει; Άλλες 120.000 δολάρια.

«Έκανα ανόρθωση προσώπου και λαιμού, αφαίρεση στοματικού λίπους, χειρουργική επέμβαση ματιών «γάτας», ανόρθωση χειλιών και επέμβαση μύτης», είπε η Βραζιλιάνα: «Βασικά, έκανα πέντε επεμβάσεις σε μία, αλλά από όλες τις επεμβάσεις που έκανα, αυτή ήταν η πιο δύσκολη. Μπήκα στο χειρουργείο και βγήκα ένα άλλο άτομο.

«Την πρώτη φορά που είδα τον εαυτό μου, σκέφτηκα «ουάου». Έπρεπε να αντιμετωπίσω το νέο μου “εγώ”».

2

Η διαδικασία όμως «επαναφοράς» στο πρόσωπο που είχε, δεν είναι εύκολη διαδικασία, καθώς ήταν μολυσμένο, με την ίδια να λέει: «Ποτέ δεν αισθάνθηκα τόσο άρρωστη». Πίστευε μάλιστα ότι θα χρειαζόταν μετάγγιση αίματος, ενώ νόμιζε ότι θα τυφλωθεί, καθώς δεν μπορούσε να κλείσει το αριστερό της μάτι.

Οι επεμβάσεις «επαναφοράς» της ήταν «πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή μας» και καταλήγει: «Σκέφτηκα από μέσα μου… Τι διάβολο έκανα στη ζωή μου»!

gazzetta.gr