Σάλος με τον Τζόκερ: Τον παρουσιάζουν να μένει… έγκυος και να γεννά τον απόγονό του!
1 year, 3 months ago
6

Επεκτείνεται συνεχώς η ατζέντα της μίξης των δύο φίλων σε σημείο που  ουδείς γνωρίζει πότε και αν θα σταματήσει αυτή η προπαγάνδα.

Σειρά αυτή τη φορά είχε  ο διαβολικός κακοποιός  της DC Comics, Τζόκερ, που περιλαμβάνεται στο τελευταίο τεύχος του κόμικς που μόλις κυκλοφόρησε, ο οποίος μέμει…  έγκυος!

Στο τελευταίο τεύχος της σειράς της DC Comics, «The Joker: The Man Who Stopped Laughing», ο ορκισμένος εχθρός του Μπάτμαν κυοφορεί και γεννά ένα παιδί!

Κι αν αυτό φαίνεται αφύσικο και τραγικής έμπνευσης  αυτός ακριβώς ήταν ο στόχος: Στον ιστότοπό της, η DC Comics διαφήμισε το τεύχος ως την «πιο παράξενη “τρέλα” του Τζόκερ». “Τρέλα” δηλαδή να μείνει έγκυος ο συγκεκριμένος χαρακτ΄γρας.

Οι αναγνώστες του κόμικ μπορεί να μπουν στον πειρασμό να πιστέψουν ότι αυτό είναι μέρος της προπαγάνδας της LGBTQ κτλ.  κοινότητας, με τον Τζόκερ να είναι ένας τρανς «άνδρας» που διανύει μια τυπική εγκυμοσύνη, αλλά έχουμε και υπερφυσικές  προεκτάσεις.

Σε αυτό το τεύχος, που δημιουργήθηκε από τους Μάθιου Ρόζενμπεργκ και Καρμίνε Ντι Τζιαντομένικο, ο «Κλόουν πρίγκιπας του Εγκλήματος» μένει έγκυος από κάποια «υπερφυσική κατάρα» και γεννά με τρόπο που προκαλεί κυριολεκτικά… εμετό και στους ίδιους; Που την επανέκτησαν αλλά και στους αναγνώστες.

Το λάθος ξόρκι που άφησε έγκυο τον Τζόκερ

Η προϊστορία αυτού του τελευταίου τεύχους περιγράφει λεπτομερώς πώς ο Τζόκερ ήθελε να αποκτήσει έναν απόγονο με τον παραδοσιακό τρόπο, φλερτάροντας την υπερ-ηρωίδα Ζατάννα και προσπαθώντας να την πείσει να κάνει οικογένεια μαζί του, αλλά η προσπάθειά του αποτυγχάνει.

Στο σύμπαν της DC, η Ζατάννα μπορεί να κάνει ξόρκια μιλώντας αντίστροφα. Ταραγμένη από την προσπάθεια του Τζόκερ να της κάνει φλερτ, τού κάνει ξόρκι για να εξασφαλίσει ότι «κανείς άλλος δεν θα αποκτήσει ποτέ το μωρό του Τζόκερ», αναφέρει το κόμικ.

Έλα όμως που, όπως συμβαίνει με πολλά μαγικά ξόρκια στη μυθοπλασία, το ξόρκι δεν λειτουργεί όπως η Ζατάννα υπολογίζει. Αντί να κάνει με αυτό τον Τζόκερ απωθητικό στις γυναίκες, όπως θα περίμενε κανείς και θα ήθελε η ίδια, το… λάθος ξόρκι κάνει τα πράγματα έτσι ώστε ο ίδιος ο κακός να μείνει έγκυος και να αποκτήσει το δικό του μωρό.

Ο τρόπος με τον οποίο συμβαίνει αυτό στο τεύχος, μπορεί να είναι μια από τις πιο παράξενες -και αηδιαστικές- στιγμές στην ιστορία της DC Comics. Ο Τζόκερ γεννά κάνοντας… εμετό ένα είδος καστανής κολλώδους ουσίας που, με το που φεύγει από το σώμα του, σχηματίζεται σε ένα νεαρό αγόρι που μοιάζει ακριβώς με τον Τζόκερ.

Το κόμικ απεικονίζει τον Τζόκερ και τον απόγονό του να κοιτάζουν ο ένας τον άλλον, ξετρελαμένοι. Μια κοινή φούσκα σκέψης μεταξύ τους αποκαλύπτει ότι και οι δύο σκέφτονται ταυτόχρονα: «Είναι τόσο όμορφος».

Περιττό να πούμε ότι δεν είναι όλοι οπαδοί αυτής της νέας ιστορίας του Μπάτμαν. Οι επικριτές έχουν εκφράσει τη δυσφορία τους στο Twitter τις τελευταίες ημέρες, με πολλούς να την καταδικάζουν, θεωρώντας πως έχει πρόσημο πολιτικό και θα φέρει περίεργες πολιτικές επιπτώσεις.

Ο πρώην υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για το Κογκρέσο, Ρόμπι Στάρμπακ, αναφέρθηκε στο νέο τεύχος, γράφοντας στο Twitter: «Στο νέο κόμικ του Τζόκερ, μένει έγκυος και γεννά. Ναι, ο Τζόκερ είναι τρανς τώρα. Τουλάχιστον ο χαρακτήρας είναι πραγματικά γελωτοποιός, μιας που μία έγκυος γυναίκα που νομίζει ότι είναι έγκυος άντρας είναι ο ορισμός του γελοίου. Ποιος άλλος αηδιάζει με αυτή την παράνοια

Ο συντηρητικός influencer Νικ Άνταμς παρατήρησε: «Το τελευταίο τεύχος του κόμικ «The Joker: The Man Who Stopped Laughing» περιλαμβάνει μια σκηνή όπου ο Τζόκερ -ένας ΑΝΤΡΑΣ- μένει έγκυος. ΔΕΝ λειτουργεί έτσι! Καλώ για Πλήρες & Ολικό ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ του Τζόκερ μέχρι νεοτέρας».

Όπως φαίνεται, εξοργισμένος με τη γελοιότητα, ο παρουσιαστής του τοκ σόου στο YouTube, Στίβεν Στιλ, έγραψε στο Twitter: «ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ: Η DC Comics έκανε τον Τζόκερ έγκυο στο τελευταίο τεύχος… Ναι, το έκαναν!».

 pronews.gr 

Ο YouTuber και σχολιαστής κόμικ, ΄Ηθαν Βαν Σκάιβερ, κατακεραύνωσε το νέο τεύχος, γράφοντας: «Η DC Comics γίνεται όλο και πιο περίεργη, επιτρέποντας σε περισσότερους διεστραμμένους και φετιχιστές να περνούν τα αηδιαστικά αίσχη τους μέσα από τους κλασικούς της χαρακτήρες». Μιλώντας για μια από τις πιο ανησυχητικές σκηνές που απεικονίζονται στο τεύχος, πρόσθεσε: «Οι φυσιολογικοί αναγνώστες μπορεί να μην απολαμβάνουν την απεικόνιση της γυναικολογικής εξέτασης του Τζόκερ…».