Σήλια Δραγούνη: Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας της πρώην συζύγου του Αργυρόπουλου
3 months, 30 days ago
6

«Με το που έγινε η διάγνωση πήγα παντού στη Βοστόνη, στη Βασιλεία, στους καλύτερους γιατρούς. Έκανα ενέσεις στην κοιλιά μέρα παρά μέρα, ενώ άρχισα να ψάχνομαι και ενεργειακά. Μου βγήκαν πολλά πράγματα που είχα συσσωρευμένα μέσα μου», λέει η πρώην σύζυγος του Δημήτρη Αργυρόπουλου, η σχεδιάστρια Σήλια Δραγούνη στο περιοδικό Gala.

Η Σήλια Δραγούνη περιέγραψε όσα βίωσε και πώς θεωρεί ότι οδηγήθηκε στην εμφάνιση της ασθένειας: «Δεν έλεγα ποτέ “όχι”, ήμουν πάντα το καλό παιδί, δεν διεκδικούσα αυτά που ήθελα. Μέχρι και θέματα με το διαζύγιο των γονιών μου βγήκαν, που εγώ ούτε που το θυμόμουν, γιατί χώρισαν όταν ήμουν πολύ μικρή. Έκανα και ύπνωση και βρήκα πράγματα που δεν θυμόμουν ότι με είχαν επηρεάσει. Όλα αυτά μαζί με τη γέννα του Τζο, ζορίστηκα πολύ, γεννούσα για ώρες, κούρασαν τον οργανισμό μου και παρουσιάστηκε το αυτοάνοσο. Δεν τρόμαξα όταν το έμαθα και το συζητώ άνετα γιατί δεν είναι κάτι που μ’ απασχολεί καθημερινά. Το μόνο που παθαίνω είναι κάποιοι έντονοι πονοκέφαλοι και για τον λόγο αυτό άλλαξα και θεραπεία. Ο γιος μου με βοήθησε στο να αγαπώ πιο πολύ τον εαυτό μου, γιατί είχα πλέον μια ευθύνη. Δεν γνωρίζω τι θα είχα κάνει αν δεν είχα τον Τζο γιατί έχω πολλή αδρεναλίνη και ενέργεια. Ο γιος μου με γείωσε. Ήμουν αυτοκαταστροφική. Απορώ πώς δεν έμπλεξα με ναρκωτικά… Έχω πολλές ανασφάλειες, αλλά δεν υπήρξα ποτέ μίζερη. Ακόμη και μαυρίλα να βλέπω, κάπου θα βρω φως και θα ανέβω αμέσως. Παλιά αγχωνόμουν πολύ, πάθαινα κρίσεις πανικού, τώρα τα παίρνω πιο χαλαρά».

Πόσο προβληματίστηκε με το διαζύγιο της από τον Δημήτρη Αργυρόπουλο; «Ο χωρισμός με τον Δημήτρη ήταν ο πιο εύκολος χωρισμός καθώς είχαμε και έχουμε πολύ καλή επικοινωνία και συνεννόηση. Και με τη Μαρία Μπακοδήμου έχουμε πολύ καλή σχέση γιατί είναι ένας άνθρωπος ευχάριστός και ανοιχτόμυαλος. Σκέψου ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς βγήκαμε με τα παιδιά μας. Είμαστε όλοι μαζί οικογένεια και στα γενέθλια μαζευόμαστε και βγαίνουμε. Είμαστε όλοι της ίδιας νοοτροπίας, τα παιδιά της Μαρίας είναι πολύ καλά παιδιά και τα λατρεύω. Παίρνω πολλές φορές τον Άρη και του λέω άμα ξενυχτήσεις έλα να κοιμηθείς σε εμάς, όπως και τον Νικήτα. Ο Άρης όταν άρχισα να βγαίνω με τον Δημήτρη ήταν ακόμα μωράκι, του έδινα μπιμπερό διαβάζοντας του παραμύθι και κοιμόταν ανάμεσα μας. Και χαίρομαι γιατί ο Τζο είναι πολύ αγαπημένος με τα αδέλφια του», καταλήγει