Σήλια Δραγούνη: Ο γάμος με τον Αργυρόπουλο και ο εφιάλτης της ανορεξίας
3 months, 3 days ago
6

Η δεύτερη σύζυγος του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Σήλια Δραγούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης. Η γνωστή σχεδιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία της, αλλά και τον λόγο του χωρισμού της από τον Δημήτρη Αργυρόπουλο. Παράλληλα αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τη Μαρία Μπακοδήμου με τις οποίες είναι άριστες, ενώ μίλησε και για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία όταν σπούδαζε στο Λονδίνο.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι έψαχνε ένα τρόπο να ξεχωρίσει από τους συμφοιτητές της, κι έτσι κατέληξε να τρώει ένα κουλουράκι σε τρεις μέρες, παρόλο που ήταν λάτρης του φαγητού:

«Στην αρχή όταν πήγα στο Λονδίνο έτρωγα πολύ. Κάποια στιγμή σκέφτηκα πως ήθελα να ξεχωρίσω από τους άλλους. Ένα πρωί ξύπνησα και είπα ότι δεν θα τρώω πια. Μου έγινε εμμονή η εντολή ότι δεν πρέπει να φας. Δεν ήταν ότι δεν πεινούσα, αφού το βράδυ έβλεπα στον ύπνο μου ότι πήγαινα σε πάρτι με μπουφέδες και έτρωγα. Γουργούριζε η κοιλιά μου, πεινούσα.

Στην αρχή δεν μπορούσα να το αντιληφθώ, μετά όμως από μια αναπαράσταση του εαυτού μου στο χαρτί με ταρακούνησε και το συνειδητοποίησα. Κράτησε χρόνια αυτή η κατάσταση, δεν ήταν εύκολο» είπε μεταξύ άλλων.