Σοκ: 35χρονη έχασε το μισό μέτωπό σε τροχαίο -Είχε τα πόδια στο ταμπλό του αυτοκινήτου [εικόνες]
11 months, 18 days ago
6

Να μην βάζουμε ποτέ τα πόδια στο ταμπλό του αυτοκινήτου, προειδοποιεί μία 35χρονη από την Μεγάλη Βρετανία, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε πρόσωπο και σώμα όταν το αυτοκίνητό στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε.

Ο λόγος για την Γκράινι Κίλι, η οποία είχε τα πόδια της στο ταμπλό, όταν το τζιπ του συντρόφου της ενεπλάκη σε τροχαίο την ώρα που οδηγούσε με 190 χιλιόμετρα/ ώρα.

Οπως περιγράφει η 35χρονη στα βρετανικά μέσα, η συγκεκριμένη στάση είχε ως αποτέλεσμα ο αερόσακος να ανοίξει την ώρα της σύγκρουσης με δύναμη στα γόνατά της, τα οποία και ήρθαν μέχρι το κεφάλι της, προκαλώντας της σοβαρό τραυματισμό στο σώμα της και στο πρόσωπο.

Πριν το τροχαίο

Από την σύγκρουση η Κίλι έχασε δύο δόντια, απέκτησε σοβαρό πρόβλημα με τον εγκέφαλό της και για δύο χρόνια της αφαιρέθηκε ένα μεγάλο κομμάτι από το μέτωπό της, το οποίο στη συνέχεια αντικαταστάθηκε με κεραμικό.

«Σπαράζει η καρδιά μου που ελάχιστος κόσμος αναγνωρίζει τον κίνδυνο του να βάζεις εκεί τα πόδια σου. Η αποθεραπεία μου αποδείχθηκε πολύ δύσκολη, καθώς λόγω των επιπλοκών που παρουσιάστηκαν από το 2007, ακόμα παλεύω.Ήταν μακρύς ο δρόμος. Δεν θυμάμαι τίποτα από το ατύχημα, τους τρεις μήνες που προηγήθηκαν, αλλά και τον έναν που ακολούθησε. Η πρώτη μου ανάμνηση είναι να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να μην αναγνωρίζω το πρόσωπο που έβλεπα», ανέφερε στην Daily Mail η 35χρονη.

Μετά το τροχαίο

Η Γκράινι Κέλι αποκάλυψε μάλιστα πως μετά το τροχαίο υποφέρει από συχνούς πονοκεφάλους ενώ έχει και το πρόβλημα με την ομιλία της.

«Ακόμα και σήμερα χάνω λέξεις πάνω σε μία συζήτηση. Μπορεί να μου συμβεί ακόμα και 20 φορές την ημέρα.Με πιάνει πονοκέφαλος όταν μιλάνε πολλοί άνθρωποι τριγύρω μου, ενώ δεν μπορώ να κουβεντιάσω όταν υπάρχει δυνατή μουσική», είπε χαρακτηριστικά.