Στην Ελασσόνα για μπίζνες ο Σάκης Ρουβάς -Συναντήθηκε με τον δήμαρχο [εικόνες]
5 months, 27 days ago
6

Συχνές είναι οι επισκέψεις του Σάκη Ρουβά στην περιοχή της Ελασσόνας από όπου κατάγεται η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη.

Ο Σάκης Ρουβάς επισκέπτεται το Μεσοχώρι με στόχο την ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων.

Συγκεκριμένα ο ελληνας σταρ  Σάκης Ρουβάς σκέφτεται να ασχοληθεί με επιχειρήσεις στην περιοχή και αυτό το επιβεβαιώνει ο ίδιος ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου με μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Οι δύο άντρες είχαν συνάντηση στο γραφείο του δημάρχου και αντάλλαξαν και δώρα. Ο Σάκης Ρουβάς έκανε δώρο στο δήμαρχο ένα στυλό και ο δήμαρχος ένα λεύκωμα της περιοχής.

Οι δύο άντρες αντάλλαξαν δώρα

Δείτε τις φωτογραφίες και τα όσα σημείωσε ο δήμαρχος Ελασσόνας:

«Είχα την χαρά να δεχθώ τον Σάκη Ρουβά στο γραφείο μου στο Δημαρχείο και να συνομιλήσω μαζί του για θέματα που άπτονται μελλοντικών επιχειρηματικών του σχεδίων, αλλά και για το πώς ο ίδιος αντιμετωπίζει την ελληνική γραφειοκρατία, ακόμα και αν ανήκει στην κατηγορία των “διάσημων” Ελλήνων, εκεί όπου υποτίθεται πως όλα γίνονται πιο εύκολα.
Επίσης συμφωνήσαμε πως η “εξωστρέφεια” είναι ένα από τα βασικά “εργαλεία” του σύγχρονου τρόπου διοίκησης, και ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε πολλά να πει στο κομμάτι αυτό.
Ακριβώς αυτό το μέτωπο εξωστρέφειας είναι που διευρύνουμε κάθε μέρα που περνάει, με γνώμονα έναν ακόμα πιο ισχυρό Δήμο, για τους κατοίκους της Ελασσόνας και ολόκληρης της επαρχίας».

Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει επιχειρησεις στην περιοχή