Συνοδός κυριών που παίρνει μέχρι και 4.500 δολάρια για ένα βράδυ εξηγεί τι του ζητούν οι γυναίκες [εικόνες]
9 months, 28 days ago
6

Ο Ράιαν Τζέιμς είχε μια σταθερή δουλειά στα χρηματοοικονομικά, όταν αποφάσισε να μπει στον κόσμο των συνοδών γυναικών.

Εμπνευσμένος από την πρώην φίλη του που ήταν ήδη σε αυτή τη βιομηχανία, ο Τζέιμς παραιτήθηκε από τον εταιρικό του ρόλο και τώρα χρεώνει από 400 έως 6.000 δολάρια για τις προσωπικές του, ιδιαίτερες υπηρεσίες.
Ο Τζέιμς χρεώνει μέχρι και 6.000 δολάρια για μία βραδιά

Ο 31χρονος από το Σίδνεϊ μίλησε στην εκπομπή «The Morning Show» εν αναμονή της έκδοσης των απομνημονευμάτων του και για το πώς είπε τα νέα στην οικογένειά του αλλά και για τα όσα του ζητούν οι γυναίκες.

«Δεν το είπα στην οικογένειά μου αμέσως. Όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά, το είπα αρχικά στους φίλους μου. Η οικογένειά μου το ανακάλυψε λίγο αργότερα», είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan James (@ryanjamessydney) στις 25 Οκτ, 2018 στις 12:16 πμ PDT

«Υπήρξε μια μικρή αντίδραση. Δεν με βλέπουν όμως διαφορετικά ούτε με αντιμετωπίζουν αλλιώς εξαιτίας της δουλειάς μου. Είναι σίγουρα μια δουλειά που οι γονείς δεν θα επέλεγαν ποτέ για τα παιδιά τους, αλλά το δέχονται».

Αποκαλώντας την δουλειά του ως «εργασία με απολαβές», ο Τζέιμς μοιράστηκε επίσης το πιο δημοφιλές αίτημα των γυναικών. «Είναι σίγουρα το ραντεβού με το δείπνο που προσφέρω» είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan James (@ryanjamessydney) στις 13 Οκτ, 2018 στις 11:43 μμ PDT

Το σενάριο περιλαμβάνει ένα τυπικό βραδινό γεύμα και ερωτήσεις τύπου «γνωριμίας» και μετά ακολουθεί η επιστροφή στο ξενοδοχείο ή στο διαμέρισμα του πελάτη για μια πιο προσωπική εμπειρία.
Προσφέρει στις πελάτισσές του μια πιο προσωπική εμπειρία

Ο Τζέιμς την αποκαλεί «νύχτα πολυτέλειας» στην ιστοσελίδα του και χρεώνει 3.500 δολάρια για έξι ώρες «περιποίησης και ευχαρίστησης» ή 4.500 δολάρια για ένα ολονύχτιο πάρτι με πρωινό την επόμενη μέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan James (@ryanjamessydney) στις 30 Μάι, 2018 στις 1:24 πμ PDT

Στο παρελθόν είχε μιλήσει στην Daily Mail για το τι ζητούν οι γυναίκες κατά την διάρκεια αυτής της εμπειρίας- και δεν είναι μόνο το σεξ.

«Σχεδόν σε κάθε πελάτη που βλέπω, υπάρχει κάποιο στοιχείο συντροφικότητας κατά την διάρκεια της κράτησης» εξήγησε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan James (@ryanjamessydney) στις 18 Νοέ, 2017 στις 10:07 μμ PST

«Από όσα ξέρω, οι άνδρες επικεντρώνονται περισσότερο στην σεξουαλική πλευρά των πραγμάτων. Οι γυναίκες επικεντρώνονται επίσης στο σεξ, αλλά δεν με θέλουν μόνο γι’ αυτό, περνάμε πολύ χρόνο συζητώντας».

Όπως λέει, οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να εκπλαγούν από το φάσμα των γυναικών που έχει ως πελάτισσες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan James (@ryanjamessydney) στις 30 Ιαν, 2018 στις 11:26 μμ PST

«Πολλές από τις γυναίκες που βλέπω, θα μπορούσαν πολύ εύκολα να πάνε σε ένα μπαρ και να βρουν έναν άντρα με τον οποίο να κάνουν σεξ» εξηγεί. «Αλλά θέλουν μια διαφορετική εμπειρία. Σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν χωρίσει πρόσφατα, ή μπορεί να είναι παντρεμένες αλλά δεν έχουν στενή επαφή με τον σύζυγό τους εδώ και καιρό. Είχα πελάτες που είναι ζευγάρια και θέλουν ένα τρίο ή γυναίκες που είναι ακόμη παρθένες».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan James (@ryanjamessydney) στις 18 Ιαν, 2018 στις 10:33 μμ PST

Είπε, επίσης ότι το φάσμα των ηλικιών των γυναικών είναι τεράστιο. «Η νεότερη πελάτισσα μου ήταν 20 χρονών» εξήγησε ο Τζέιμς. «Είναι σπάνιο ένας πελάτης να είναι σε αυτή την ηλικία, αλλά συμβαίνει τακτικά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan James (@ryanjamessydney) στις 15 Αύγ, 2017 στις 3:49 πμ PDT

Ο Τζέιμς παραδέχθηκε επίσης ότι γενικά οι γυναίκες εν έχουν συγκεκριμένες φαντασιώσεις που θέλουν να τις εκπληρώσει ένας συνοδός.

«Οι γυναίκες μου λένε ότι πολλές φορές οι σύντροφοί τους δεν ενδιαφέρονται για την δική τους ικανοποίηση. Οι γυναίκες θέλουν να επικεντρώνονται σε αυτές. Πολλές αγαπούν τις εναλλαγές, αλλά θέλουν την ευχαρίστησή τους να είναι στο επίκεντρο» εξηγεί ο σύντροφος κυριών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan James (@ryanjamessydney) στις 27 Ιούλ, 2018 στις 12:22 πμ PDT

Είπε ότι εξακολουθεί να υπάρχει ένα στίγμα γύρω από τις γυναίκες που βγαίνουν με άνδρες συνοδούς και πως ορισμένες γυναίκες είναι πολύ μυστικοπαθής γι’ αυτό.
Η δουλειά του δεν αφορά μόνο στο σεξ

«Ο τρόπος που περιγράφω την δουλειά μου είναι πως κάθε κορίτσι μπορεί να πάει σε ένα μπαρ και να ζητήσει από ένα αγόρι να την συνοδεύσει στο σπίτι της και να της κάνει ένα μασάζ στην πλάτη. Πολλοί άνδρες θα έλεγαν ναι σε κάτι τέτοιο» είπε. «Αλλά δεν είναι μασέρ. Μπορεί να το απολαύσει, αλλά δεν είναι επαγγελματίας. Εάν θέλετε μια συγκεκριμένη σεξουαλική εμπειρία, είναι πολύ πιο δύσκολο να βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε, ενώ ένας συνοδός μπορεί να σας το προσφέρει».

Φωτογραφίες: ryan-james.com.au