Τα κορίτσια του My Style Rocks πήγαν στον Ρουβά και μας δείχνουν τι να φοράμε στα μπουζούκια [εικόνες]
11 months, 23 days ago
6

Στον Σάκη Ρουβά διασκέδασε η ελληνική σόουμπιζ. Ηθοποιού, συνάδελφοι του Σάκη Ρουβά τραγουδιστές και… κορίτσια της μόδας παρήλασαν από το Estate. 

Στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, παρέα με τον Χάρη Σιανίδη. Στην παρέα τους και μια κυρία. 

Και ως είθισται, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ως επισκέπτος στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς, ανέβηκε στην πίστα, πήρε το μικρόφωνο και είπε και ένα τραγούδι. 

Εκεί και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με τον Νίκο Γεωργιάδη. Η ηθοποιός ντυμένη απόλυτα μοδάτα, με ένα τζιν και ένα lingerie τοπ, διασκέδασε στο ρυθμό των τραγουδιών του Σάκη Ρουβά. 

Εκεί και η Στέλλα Γιαμπουρά και η Βίκυ Κάβουρα, σε πλήρη χρωματική αντίθεση: Μαύρο, άσπρο. 

Η Βίκυ Κάβουρα με τον Νίκο Γεωργιάδη και τον Τεό Θεοδωρίδη, σε πολύ διαφορετική διάθεση από εκείνη που τον θυμόμαστε στο περσινό Survivor 2. 

Ο Τόνυ Δημητρίου με την εντυπωσιακή σύντροφό του διασκέδασαν επίσης στο Estate. 

Δύο καλές φίλες από το My Style Rocks και δύο κορίτσια της μόδας, η Υβόννη Ντόστα και η Βασιλική Ρούσσου βρέθηκαν απάλυτα μοδάτα ντυμένες, στο Σάκη Ρουβά. Της βλέπουμε για να παίρνουμε ιδέες για τις βραδινές εξόδους μας: