Ταϊβάν: Φώναξαν στρίπερ σε κρατικό γηροκομείο για να γιορτάσουν τη… σοδιά του ρυζιού
1 year, 6 months ago
6

Τον πιο απρόσμενο τρόπο βρήκε ένα γηροκομείο για να τονώσει το…. ηθικό των ηλικιωμένων.

Συγκεκριμένα το γηροκομείο προσέλαβε μία στρίπερ για να δώσει παράσταση σε ηλικιωμένους με κινητικά προβλήματα, ωστόσο όταν κατάλαβε πως η σκέψη αυτή δεν ήταν και η πιο πρέπουσα, ζήτησε συγγνώμη.

Φώναξαν στρίπερ για να γιορτάσουν τη σοδιά του ριζιού

Το Taoyuan Veterans Home, μια κρατική εγκατάσταση για συνταξιούχους στρατιωτικούς στο Tawain, πλήρωσε την ενήλικη διασκεδάστρια για ένα ατμοσφαιρικό σόου για να γιορτάσει το Mid-Autumn Festival – μια σημαντική γιορτή στην κινεζική κουλτούρα, κατά την οποία οι άνθρωποι συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν τις σοδειές ρυζιού και σιταριού της εποχής.

Το βίντεο της παράστασης, που έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη, βιντεοσκοπήθηκε από έναν παρευρισκόμενο πριν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γίνει γρήγορα viral.

Στο βίντεο φαίνεται μία μασκοφόρος χορεύτρια ντυμένη με δαντελωτά εσώρουχα, να χορεύει αγκαλιά με έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Αντιδράσεις

Όμως η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων δέχτηκε αντιδράσεις, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει «Η πρόθεση της εκδήλωσης ήταν να διασκεδάσει τους ενοίκους και να τους κάνει χαρούμενους. Λυπούμαστε πολύ για την προσβολή που προκλήθηκε».

Εκπρόσωπος του γηροκομείου πρόσθεσε ότι τα πάρτι για τη Γιορτή του Μεσοφθινοπώρου είχαν ακυρωθεί στο γηροκομείο τα προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας COVID. Για να ανεβάσουν τη διάθεση των ενοίκων, κανόνισαν να δώσει παράσταση η στρίπερ.

Ωστόσο, παραδέχθηκαν ότι οι ενέργειες της ερωτικής χορεύτριας ήταν «πολύ ενθουσιώδεις και φλογερές» και ότι θα είναι «πιο προσεκτικοί» όταν σχεδιάζουν τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον.