Θέλετε να βγάλετε 52.000 ευρώ; Διοργανώστε το παιχνίδι των ονείρων ενός εκατομμυριούχου
4 months, 17 days ago
6

Ένας πολυεκατομμυριούχος θέλει να διοργανώσει μία μάχη εμπνευσμένη από το «Battle Royale» σε ένα ιδιωτικό νησί και ψάχνει το άτομο που θα τον βοηθήσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Δημοσίευσε μία αγγελία στο HushHush.com (θεωρείται το Amazon των εκατομμυριούχων) και αναζητά έναν προγραμματιστή ηλεκτρονικών παιχνιδιών για να διοργανώσει την επική μάχη στο ιδιωτικό νησί.

Στο παιχνίδι θα συμμετάσχουν 100 άτομα και ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει σχεδόν 116.000 ευρώ.

Δεν θα υπάρχουν, φυσικά, κανονικά όπλα και πολεμοφόδια, αλλά οι παίκτες θα εξοπλιστούν με ψεύτικα όπλα και θα φορούν ειδικό εξοπλισμό, που θα δείχνει πότε έχουν τραυματιστεί θανάσιμα και πρέπει να αποχωρήσουν.

Το παιχνίδι θα διαρκέσει τρεις ημέρες και οι παίκτες θα αγωνίζονται για 12 ώρες ημερησίως μέχρι να αναδειχθεί ο καλύτερος μαχητής.

Όλοι οι παίκτες θα έχουν τον ίδιο εξοπλισμό και θα υπάρχουν αυστηροί κανόνες που θα εξασφαλίζουν την τήρηση των κανόνων ασφαλείας.

Στο νησί θα υπάρχουν γιατροί και ειδικοί σε θέματα ασφαλείας, που θα επιβλέπουν το παιχνίδι και θα φροντίζουν να επεμβαίνουν όταν είναι απαραίτητο.

Ο άνθρωπος που θα επιλεγεί από τον πολυεκατομμυριούχο να διοργανώσει το παιχνίδι θα λάβει… 52.000 ευρώ.

«Τα παιχνίδια τύπου Battle Royale έχουν γίνει ιδιαιτέρως δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και ο πελάτης της είναι μεγάλος φαν και θέλει να κάνει το παιχνίδι πραγματικότητα, με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο», σημείωσε ο ιδρυτής του HushHush.com, Aaron Harpin.

«Αν το πρωτάθλημα στεφθεί φέτος από επιτυχία, θέλει να το διοργανώνει κάθε χρόνο, κάτι το οποίο είναι πολύ συναρπαστικό», προσέθεσε.

Αν ενδιαφέρεστε για τη θέση μπορείτε να δείτε εδώ την αγγελία.

Can you help design a battle royale-inspired arena for a ‘last person standing’ contest