Θες να εκδικηθείς τον πρώην σου; Δώσε το όνομά του σε σολομό και δες να τον κατασπαράζει αρκούδα
6 months, 20 days ago
6

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ημέρα που η αγάπη και ρομαντισμός γιορτάζονται, ωστόσο, όσοι έχουν χωρίσει πρόσφατα έχουν μια πληγωμένη καρδιά και ζητούν να μην βλέπουν ερωτευμένους στους δρόμους.

Μάλιστα, υπάρχουν και εκείνοι οι χωρισμένοι που δεν μπορούν να κρύψουν τον θυμό τους για την πρώην σχέση τους και βάφουν τις κουρτίνες στο «χρώμα που μισούσαν».

Πριν, όμως, αρχίσετε τις ανακαινίσεις, τι θα λέγατε αν κάνατε κάτι πιο διασκεδαστικό;

Το Wildlife Images, ένα κέντρο αποκατάστασης ζώων στο Ορεγκον, είχε μια ιδέα για τους χωρισμένους που θέλουν να «εκδικηθούν» τους πρώην τους. Τους προτείνει να δώσουν το όνομα της πρώην αγάπης τους σε έναν σολομό. Ο σολομός αυτός κατασπαράσσετε από δύο καφέ αρκούδες, Κόντι και Γιακ. Εάν θελήσετε να το κάνετε, θα λάβετε φωτογραφίες από το «μακελειό» για να απολαύσετε τη στιγμή.

Ολο αυτό κοστίζει 20 δολάρια.

«Αισθανθήκατε ότι σας εξαπάτησαν και σας ράγισαν την καρδιά; Οι Κόντι και Γιακ θέλουν να σας βοηθήσουν να πάρετε εκδίκηση! Με δωρεά 20 δολαρίων, δώστε το όνομα του πρώην σας σε ένα σολομό και κάντε τους το δείπνο», αναφέρει το κέντρο σε ανάρτησή του στο Facebook.