Θεσσαλονίκη: Όταν το παγωτό συναντά… το «τζατζίκι» και τη «μαγειρίτσα»
1 year, 9 months ago
6

Οι ξένοι επιλέγουν κυρίως το “τζατζίκι” και τη “φέτα με σουσάμι και μέλι”

Ένας ευφάνταστος ιδιοκτήτης παγωτατζίδικου στη Θεσσαλονίκη, ο Αβράαμ Παπαδόπουλος προσελκύει καθημερινά δεκάδες πελάτες στο κατάστημά του, χάρη στις ιδιαίτερες γεύσεις παγωτού που έχει δημιουργήσει.

Επιλογές όπως τζατζίκι, πικάντικο μπουγιουρντί και… χταπόδι ουζάκι, βάζουν δύσκολα στους απαιτητικούς ουρανίσκους που επιθυμούν γεύσεις παγωτού πέρα από τα συνηθισμένα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Παπαδόπουλος για το πώς συνδυάζει την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με το παγωτό, ανέφερε ότι ξεκίνησε αρχικά να φτιάχνει κλασικές γεύσεις.

Οι top προτιμήσεις

«Κάναμε το τζατζίκι αρχικά και είδαμε ότι είχε ανταπόκριση και έτσι σιγά σιγά δημιουργήσαμε γεύσεις extreme» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Όπως φαίνεται η εκκεντρικότητα στην επιλογή των γεύσεων έχει κερδίσει τις προτιμήσεις των καταναλωτών που επιλέγουν ανάμεσα σε ονομασίες όπως «καρπούζι φέτα», «φραπέ», «μπουγάτσα», «πιπεριά Φλωρίνης» και «στρουμφάκια».

Απαντώντας για το ποια είναι είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζει στη δημιουργία των 35 και πλέον γεύσεων ανέφερε, σύμφωνα με την ertnews, ότι αυτή αφορά τις γεύσεις των ποτών καθώς το αλκόολ δεν μπορεί εύκολα να σταθεροποιηθεί. «Ο κόσμος θέλει κάτι καινούργιο.

Οι ξένοι επιλέγουν κυρίως το “τζατζίκι” και τη “φέτα με σουσάμι και μέλι”, ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος παρέχοντας στους πελάτες ιδιαίτερες επιλογές γεύσεων εμπνευσμένες από την ελληνική κουζίνα.

in.gr