Την κορόιδευαν για τα κιλά της αλλά μόλις την είδαν στον σχολικό χορό έμειναν όλοι άφωνοι (pics)
5 months, 10 days ago
6

Μαθήματα ζωής παρέδωσε μία νεαρή Αυστραλέζα μαθήτρια, η οποία αποφάσισε να «εκδικηθεί» όσους της έκαναν τη ζωή δύσκολη, αλλάζοντας για πάντα

Μερικά παραπανίσια κιλά είχαν γίνει η αρχή του εφιάλτη για την 18χρονη Τζόσι Ντέσγκραντ από την Αυστραλία, καθώς αρκετοί ήταν οι συμμαθητές της που την έκαναν να νιώθει άσχημα, κάνοντας κακόγουστα αστεία για το βάρος της.

Αρχικά, η νεαρή μαθήτρια από το Κουίνσλαντ θεωρούσε υπεύθυνη την ίδια για όσα υπέφερε σε καθημερινή βάση στο σχολείο της, ενώ αδυνατούσε να κάνει φίλους καθώς οι φορές που έβγαινε από το σπίτι ήταν σπάνιες.

Όταν, όμως, αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τις καθημερινές της συνήθειες, κάνοντας καθημερινή γυμναστική κι ελέγχοντας την διατροφή της, όλα πήραν διαφορετική τροπή.

Από τα 120 κιλά που ζύγιζε αρχικά, κατάφερε να μειώσει το βάρος της στο μισό, ενώ τα αποκαλυπτήρια της νέας της εμφάνισης έγιναν με φαντασμαγορικό τρόπο στον σχολικό χορό στο τέλος της σεζόν, όταν η Τζόσι έκλεισε -στην κυριολεξία- τα στόματα όσων την κορόιδευαν το αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα.

View this post on Instagram

Make time for it. Just get it done. Nobody ever got in shape by thinking about it, just do it! ??✨ you’ve got this. ?

A post shared by Josephine Desgrand (@nolongerfatjosie) on