Το παρασκήνιο πίσω από τον γάμο Μέγκαν-Χάρι -Τι έγινε όταν ο πρίγκιπας ζήτησε στον πατέρα του να συνοδεύσει τη νύφη [βίντεο]
4 months, 9 days ago
6

Το παρασκήνιο πίσω από την κίνηση του πρίγκιπα Κάρολου να συνοδεύσει την Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία την ημέρα του γάμου, αποκάλυψε ο πρίγκιπας Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ, τη μεγάλη ημέρα, δεν είχε δίπλα της τον πατέρα της, οπότε έπρεπε κάποιος άλλος να την συνοδεύσει στην εκκλησία. Τότε, θεωρήθηκε ότι ο κατάλληλος άνθρωπος είναι ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος σύμφωνα με τον πρίγκιπα Χάρι, το δέχθηκε με μεγάλη χαρά.    

Οπως αναφέρει το νέο ντοκιμαντέρ «Prince, Son and Heir: Charles at 70» του BBC One, ο πρίγκιπας Κάρολος είπε αμέσως «ναι». 

«Του το ζήτησα και νομίζω πως το περίμενε κιόλας, αμέσως είπε, “Ναι, φυσικά, θα κάνω ό,τιδήποτε χρειάζεται η Μέγκαν κι είμαι εδώ για να σε στηρίξω. Για εκείνος ήταν μια φανταστική ευκαιρία να βγει μπροστά και να παρέχει αυτή την υποστήριξη. Είναι ο πατέρας μας οπότε εννοείται πως θα είναι εκεί για εμάς», δήλωσε ο Χάρι.

Την ημέρα του γάμου, ο φακός έπιασε τον πρίγκιπα Χάρι να λέει στον πατέρα του: «Ευχαριστώ». «Επειδή είναι ο πατέρας μου δεν σημαίνει πως απλώς συμπεριφερόμουν τύπου, “Εντάξει, αυτό ήταν, αναλαμβάνω εγώ από εδώ και πέρα”», αναφέρει.