Το παιδί που θέλουν Κικίλιας-Μπαλατσινού -Οι λεπτομέρειες για γάμο & νυφικό
3 months, 2 days ago
6

Η μέρα που η Τζένη Μπαλατσινού θα φορέσει το νυφικό της και θα σταθεί στο πελυρό του Βασίλη Κικίλια πλησιάζει. Και βέβαια έχει τςι αγωνίες της για τις προετοιμασίες και για αρκετά άλλα πράγματα, ανάμεσα σε αυτά και για την εκπομπή της «Εκπαιδεύοντας τη Τζένη», όπου η ίδια είπε ότι θα κάνει τηλεόραση ανάλογα με τις συνθήκες και το concept.

Ο γάμος κα ιοι πρόβες νυφικού
«Έχω αγωνία να ολοκληρώσω όλες τις δουλειές μου που χρειάζεται να γίνουν μέχρι την ημέρα του γάμου. Δεν έχω όμως κάποιο άγχος. Περισσότερο είναι δημιουργικό άγχος, έχουμε έννοια με τον Βασίλη να είναι όλοι καλά και άνετοι», είπε και συνέχισε: «Μετά τις 5 Ιουνίου θα κάνω ολοκληρωμένες πρόβες νυφικού, το οποίο θα είναι λιτό.Το νυφικό θα είναι πολύ απλό, είναι μία δημιουργία των Zeus & Dione. ».

Η τελετή

«Η τελετή θα είναι λιτή, παραδοσιακά. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βιώσουμε το μυστήριο, να νιώσουμε κατάνυξη και να έχουμε την ευλογία». Στην εκκλησία θα την συνοδεύσει ο γιος της Μάξιμος.

Η Τζένη Μπαλατσινού και το παιδί με τον Βασίλη Κικίλια

«Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπός μου, ο άντρας μου, απλά. Δεν σκέφτεται μόνο ο Βασίλης το ενδεχόμενο να κάνουμε ένα παιδί. Ότι είναι να γίνει θα το φέρει ο Θεός»

Δείτε το βίντεο με όλα όσα εξομολογήθηκε στο Πρωινό: