Τον απέλυσαν και… βγήκε εκτός εαυτού: Εργαζόμενος γκρεμίζει με μπουλντόζα κτίριο της εταιρείας του
1 year, 7 months ago
6

Εκτός εαυτού φαίνεται πως βρέθηκε ένας εργαζόμενος στον Καναδά όταν έμαθε ότι απολύθηκε από την εργασία του. Αφού ανέβηκε σε μια μπουλντόζα, στη συνέχεια διέλυσε ακίνητο σε σημείο που φέρεται να διαχειρίζεται η εταιρεία που δούλευε.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τη στιγμή που ένας εξαγριωμένος εργαζόμενος πήρε εκδίκηση αφού απολύθηκε, καθώς φέρεται να χρησιμοποίησε έναν εκσκαφέα για να καταστρέψει πολυτελείς κατοικίες σε δημοφιλή μαρίνα.

  • Διαβάστε επίσης: Την απέλυσαν από το σούπερ μάρκετ που εργαζόταν – Έπαθε νευρικό κλονισμό και το έκανε «καλοκαιρινό»

Τα πλάνα φαίνεται να δείχνουν ένα άτομο να χρησιμοποιεί μια μπουλντόζα για να διαλύσει μια από τις παραλίμνιες ιδιοκτησίες στο Κάλγκαρι του Καναδά.

Οι σοκαρισμένοι κάτοικοι κατέγραψαν την κατεδάφιση στην κάμερα, καθώς η αστυνομία έσπευσε αργότερα στο περιστατικό, στη μαρίνα Pride of Rosseau Marina, στις λίμνες Muskoka.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Sun, ο 59χρονος άνδρας, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι πρώην υπάλληλος της εταιρείας που ανήκε το ακίνητο, κατηγορήθηκε για το περιστατικό.

Του επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο ύψους 3.200 λιρών και αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Το βίντεο τραβήχτηκε από έναν ντόπιο μάρτυρα στις 21 Ιουλίου και έδειχνε τον εκσκαφέα να διαπερνά τον δεύτερο όροφο ενός κτιρίου της εταιρείας.

Ο κάτοικος έγραψε: «Δεν μπορείς να το επινοήσεις αυτό. Ένας δυσαρεστημένος, απολυμένος υπάλληλος από μια μαρίνα κοντά στο σπίτι μας στη λίμνη έσπασε και κατέστρεψε ολόκληρη τη μαρίνα με έναν εκσκαφέα».

«Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, πράγμα που είναι καλό» δήλωσε στην Calgary Herald.

Δείτε το απίθανο βίντεο