Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία -Τι αποκάλυψε ο σύζυγος της 40χρονης
5 months, 15 days ago
6

Σκηνές βγαλμένες από αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκαν χτες στον Νέο Κόσμο, όταν 40χρονη μητέρα έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας μαζί με το μωρό της.

Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται πως η γυναίκα πέταξε πρώτα το παιδί της από το μπαλκόνι και στη συνέχεια το ακολούθησε η ίδια στον θάνατο.

Μάλιστα, φέρεται να μίλησε με μια γυναίκα που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο δρόμο και η οποία προσπάθησε να την αποτρέψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του παιδιού ισχυρίστηκε πως η σύζυγός του δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα ενώ αποκάλυψε πως είχαν μιλήσει μέσω μηνυμάτων λίγη ώρα πριν από την τραγωδία, χωρίς, ωστόσο ο ίδιος να εντοπίσει κάποιο ύποπτο σημάδι στη συμπεριφορά της.

Την ίδια ώρα, ο σύζυγός της κατέθεσε στην αστυνομία ότι δεν είχαν προβλήματα στη σχέση τους.

Ο αυτόπτης μάρτυραςπεριέγραψε λεπτό προς λεπτό τις στιγμές που διαδραματίστηκαν στην πολυκατοικία στην οδό Προκοπίου Κατσαντώνη 10.

«Άκουσα φωνές απ’ έξω», είπε ο μάρτυρας, που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία, και τόνισε πως όταν βγήκε έξω από το κτήριο είδε «μία κυρία να κρατάει τα κεφάλια των παιδιών στα πόδια της για να μην βλέπουν και να φωνάζει ψηλά ‘’Μην πέσεις, μην πέσεις’’».