Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: Μήνυσε τους γονείς της γιατί κατέθεσαν ότι ήταν για το ψυχιατρείο [εικόνες]
1 year, 1 month ago
6

Για την μήνυση που έχει καταθέσει εις βάρος των γονιών της, θέλοντας να αποκατασταθεί το όνομά της και να δικαιωθεί, μίλησε η ηθοποιός Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου.

Η ηθοποιός, που βρισκόταν έγκλειστη στο Δαφνί οικειοθελώς καθώς είχαν συμβεί περίεργα γεγονότα με τους γονείς της, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Οι γονείς μου, μου προκάλεσαν μια μεγάλη ζημιά πριν 2.5 χρόνια. Είχαμε πολύ συγκρουσιακή σχέση από τότε που έγινα 19 και τους είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν άψογα. Έκανα τις μηνύσεις για να προστατευτώ γιατί οι γονείς μου σε μια μεγάλη σύγκρουση που είχαμε πριν 2.5 χρόνια, όταν είχαμε φτάσει στο αμήν γιατί εγώ δεν ακολουθούσα το επάγγελμα που θέλανε, γιατί δεν είχαν τον σύντροφο που θέλανε και γιατί σε ένα πατριαρχικό σπίτι πήρα την πρωτοβουλία. Οι γονείς μου δεν ενέκριναν τον πρώην σύντροφό μου και αυτός ήταν ένας λόγος των δικών μας συγκρούσεων», δήλωσε η ηθοποιός.

«Αποφάσισα ένα σαββατοκύριακο να φύγουμε με τη μητέρα μου και να αφιερώσουμε χρόνο μαζί. Αυτό δεν ήταν εγκεκριμένο από την πατριαρχική οικογένεια. Για να επιβληθεί ήταν “κάνεις πλέον του κεφαλιού σου, εμείς θα δηλώσουμε ότι εσύ αυτή τη στιγμή είσαι επικίνδυνη”. Αυτό με δύο ένορκες καταθέσεις σε ένα βράδυ μπορεί να προκληθεί σύλληψη και εγκλεισμός σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Ο ξάδερφός μου που έδωσε ένορκη κατάθεση για τον εγκλεισμό μου σε ίδρυμα, έχει να με δει επτά χρόνια», πρόσθεσε.

«Ημουν στο αυτοκίνητο όταν με συνέλαβε η αστυνομία και στο ίδρυμα έμεινα περίπου δέκα μέρες. Κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού μου βρήκα μια πόρτα ανοικτή και βγήκα για να ενημερώσω που βρίσκομαι. Οι γονείς μου κατέθεσαν ψευδώς ότι έχω ιστορικό ψυχιατρικής νόσου και γι’ αυτό διώκονται για ψευδορκία», είπε μεταξύ άλλων η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου.

Η ηθοποιός, σε παλιότερες δηλώσεις της, είχε υποστηρίξει σχετικά με την απόδραση της από το Δρομοκαΐτειο, ότι το έσκασε επειδή η η οικογένειά της θέλει να την «βγάλει τρελή» και δεν θέλουν να της αφήσουν την περιουσία τους.

Από την πλευρά του ο πατέρας της υποστηρίζει πως η κόρη του έχει προβλήματα και τα τελευταία χρόνια παρακολουθείτε από ιατρό και παίρνει φάρμακα.