Τρίγωνο των Βερμούδων: Η περίεργη προσφορά από εταιρεία για κρουαζιέρα
1 year, 10 months ago
6

Μια περίεργη προσφορά έχει βγάλει εταιρεία που διοργανώνει κρουαζιέρες στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Προσφέρει σε όσους κάνουν κράτηση, επιστροφή χρημάτων εάν το πλοίο εξαφανιστεί.

Το νορβηγικό κρουαζιερόπλοιο Prima, έχει προγραμματίσει το ταξίδι του τον ερχόμενο Μάρτιο από την Νέα Υόρκη με προορισμό τις Βερμούδες. Η τιμής της καμπίνας φτάνει τα 1.820 δολάρια για ένα διήμερο που διαρκεί η κρουαζιέρα.

Λαμβάνοντας υπόψη τις φήμες και την ιστορία που ακολουθεί το Τρίγωνο των Βερμούδων, η εταιρεία προσφέρει στους επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση, επιστροφή των χρημάτων τους, σε περίπτωση που το τεράστιο πλοίο εξαφανιστεί.

«Μην ανησυχείτε ότι μπορεί να εξαφανιστείτε σε αυτή την περιοδεία στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Η κρουαζιέρα έχει 100% ποσοστό επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που εξαφανιστεί το πλοίο», αναφέρει η ιστοσελίδα της εταιρείας.

Το ξακουστό τρίγωνο βρίσκεται μεταξύ του Μαϊάμι, του Πουέρτο Ρίκο και των Βερμούδων. Πολλά αεροπλάνα και πλοία σύμφωνα με αναφορές έχουν εξαφανιστεί χωρίς να αφήσουν ίχνη κοντά στην περιοχή του Βόρειου Ατλαντικού.

in.gr