Τρόμος στην Ιταλία: Άνδρας σκότωσε με βέλος το γείτονά του επειδή έκανε φασαρία γιορτάζοντας τη γέννηση του παιδιού του Ο 63χρονος δράστης χτύπησε τον 41χρονο με βέλος για αγριογούρουνα
1 year, 5 months ago
6

Τραγικό θάνατο από το τραύμα που του προκάλεσε το βέλος που δέχθηκε στην κοιλιά από έναν 63χρονο βρήκε ένας 41χρονος, στην Ιταλία. Σύμφωνα, δε, με ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο 41χρονος Χαβιέρ Αλφρέντο Ρομέρο Μιράντα τραυματίστηκε θανάσιμα επειδή ο 63χρονος Εβαρίστο Σκάλκο ενοχλήθηκε από τη φασαρία που το θύμα έκανε επειδή γιόρταζε τη γέννηση του παιδιού του.

Σε βίντεο έχει καταγραφεί, μάλιστα, η στιγμή που ο Μιράντα έχει δεχθεί το βέλος στην κοιλιά και ενημερώνει τις αρχές για τον σοβαρό τραυματισμό του.

Στο ίδιο βίντεο φαίνεται ο δράστης ατάραχος να κρατάει στα χέρια του το τόξο και να παρακολουθεί το θύμα να υποφέρει από το τραύμα που του προκάλεσε.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 63χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία του 41χρονου στη Γένοβα με το επιβαρυντικό στοιχείο των ρατσιστικών κινήτρων καθώς φέρεται να τον έβρισε με ρατσιστικό περιεχόμενο πριν να του ρίξει με το τόξο.

«Κερατά, τι μου έκανες;» ακούγεται να φωνάζει ο 41χρονος ενώ το αίμα έχει ήδη σχηματίσει μια λίμνη στα πόδια του. Στη συνέχεια ο δράστης, ο οποίος είναι λιμενεργάτης, βρέθηκε στο πλευρό του θύματος και προσπάθησε να τραβήξει το βέλος από την πληγή χωρίς αποτέλεσμα.

thima

Στη συνέχεια και έχοντας καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης ο δράστης φέρεται να έφερε και πετσέτες για να ασκήσει πίεση στην πληγή μέχρι να φτάσουν σημείο οι διασώστες.

Τελικά ο άτυχος 41χρονος αν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, κατέληξε με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι είχε χτυπηθεί στο συκώτι.

drastis

Το θύμα της θανατηφόρας επίθεσης με τόξο είχε καταγωγή από το Περού, ζούσε στην Ιταλιά τα τελευταία 26 χρόνια και γιόρταζε τη γέννηση του δεύτερου γιου του με φίλους.

Στη γειτονιά του δράστη έφτασαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα προκειμένου ο 41χρονος να πάρει κάποια κλειδιά από συγγενή του. Κατά πληροφορίες ο άτυχος άνδρας και ο συγγενής του μιλούσαν δυνατά με αποτέλεσμα ο δράστης να ενοχληθεί.

Στους αστυνομικούς που έκαναν έρευνα στο σπίτι του και ανακάλυψαν τρία τόξα και περίπου 60 αυτοσχέδια βέλη για αγριογούρουνα, ο δράστης είπε ότι ήταν κουρασμένος μετά την εργασία του και στόχος του ήταν να τρομάξει τους δύο άνδρες αφού τους είδε να ουρούν έξω από την πόρτα του σπιτιού του.

toxa

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν είπε «σκ@@@ρηδες ξένοι» πριν να ρίξει με το τόξο με τον δήμαρχο της Γένοβας να κάνει λόγο για μια «παράλογη δολοφονία» από έναν «τρελό»

 pronews.gr

Ο άτυχος Μιράντα αφήνει πίσω του τον γιο που απέκτησε το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, τη σύντροφό του και μια 18χρονη κόρη που είχε αποκτήσει σε προηγούμενη σχέση του.

thima-sidrofos