Τύχη βουνό: Επεσε από το τρίτο διάζωμα γηπέδου και σώθηκε [βίντεο]
6 months, 14 days ago
6

 

Αυτή είναι η τρομακτική σκηνή που ένας Βραζιλιάνος οπαδός ποδοσφαίρου πέφτει από ύψος 12 μέτρων σε ένα στάδιο, προτού προσγειωθεί πάνω σε δύο άτομα που κάθονταν σε χαμηλότερο διάζωμα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο στάδιο Τσικέρο Πομπέο ντε Τολέντο στο Σάο Πάολο, όπου αγωνίζονταν οι αντίπαλες βραζιλιάνικες ομάδες Σάο Πάολο και Γκρέμιο, το περασμένο Σάββατο.

Γλύτωσε από θαύμα τον θάνατο

Ο νεαρός άνδρας, αναγνωρίστηκε αργότερα ως ο 23χρονος Λάγκο ντε Μέλο Ρίος, που είχε προσπαθήσει να ανέβει στο κιγκλίδωμα του πάνω διαζώματος του σταδίου, όταν ξαφνικά γλίστρησε πέφτοντας από ύψος 12 μέτρων και χτυπώντας δύο άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός 13χρονου κοριτσιού που καθόταν στο κάτω – κάτω διάζωμα.

Η φίλη του το είδε στην τηλεόραση

Ευτυχώς, ο άτυχος νεαρός γλύτωσε κατά τύχη τον θάνατο και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Ο άνδρας έχει σπάσει τον μηρό του ενώ η 13χρονη ευτυχώς δεν τραυματίστηκε καθόλου.

«Η φίλη του μου τηλεφώνησε και είπε ότι το είδε στο διαδίκτυο» δήλωσε η μητέρα του νεαρού. «Είδε κάποιον που έπεσε στο γήπεδο. Τον κάλεσε αμέσως και κάποιος άλλος απάντησε στην γραμμή, λέγοντας πως ο γιος της ήταν αυτός που έπεσε από το πάνω διάζωμα, ελάχιστα λεπτά αφότου συνέβη. Ήταν πραγματικά τρομακτικό».