Ζουγανέλης: Μου πέταξε ένας μετανάστης τη σαλάτα και του την έφερα στο κεφάλι [βίντεο]
8 months, 13 days ago
6

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Τι λέει», μίλησε μεταξύ άλλων και για το μεταναστευτικό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και μουσικός αποκάλυψε ένα περιστατικό ανάμεσα στον ίδιο και έναν μετανάστη έπειτα από ερώτηση της δημοσιογράφου για το πώς βλέπει ο ίδιος το θέμα της μετανάστευσης στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, αρχικά, έκανε μια σύγκριση ανάμεσα στους Έλληνες μετανάστες με αυτούς που, όπως είπε, βλέπουμε εδώ και φιλοξενούμε, υποστηρίζοντας ότι ο Έλληνας μετανάστης δεν είναι βίαιος όπως αυτοί που έρχονται στην Ελλάδα.

«Να πω μια αλήθεια, ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ πέρα και φιλοξενούμε εμείς. Καμία σχέση! Να σε φιλοξενήσω αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι μέσα στο σπίτι μου; Όχι, δεν το θέλω», είπε.
Επίσης, αναφέρθηκε σε ένα σχετικό περιστατικό το οποίο έζησε ο ίδιος. Ο γνωστός καλλιτέχνης συμμετείχε εθελοντικά στη διανομή φαγητού των μεταναστών στη χώρα μας και ήταν υπεύθυνος για τη διανομή της σαλάτας. Μέχρι που κάποιος πρόσφυγας του ζήτησε κάτι το οποίο τον εκνεύρισε.

«Πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια. Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει «χούμους». Ε, του την έφερα στο κεφάλι! Δεν καταλαβαίνω Χριστό», ανέφερε χαρακτηριστικά.