Αυτή η εταιρία δίνει ρεπό στους εργαζομένους της κάθε Τετάρτη (και τους πληρώνει για 5ημερο)
1 minute ago
6

Τι θα έλεγες κάθε Τετάρτη να έχεις… ρεπό από τη δουλειά σου; Χωρίς να το ζητήσεις. Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά υπάρχει μια εταιρία που έχει καθιερώσει αυτό το ιδιαίτερο μοντέλο.

Πρόκειται για την Versa. Μια εταιρία που έχει έδρα στην Αυστραλία. Και κάνει αυτό που είπαμε παραπάνω: Κάθε Τετάρτη… στέλνει τους εργαζομένους στα σπίτια τους. Είναι ημέρα ρεπό. Και φυσικά τους πληρώνει για 5ημερο.

Οι εργαζόμενοι δουλεύουν κανονικά τη Δευτέρα και την Τρίτη, κάθονται κάθε Τετάρτη και ξαναπάνε δουλειά για δύο ακόμη μέρες μέχρι το Σαββατοκύριακο. Κανέναν ραντεβού με πελάτες δεν γίνεται την Τετάρτη, αλλά εάν προκύψει κάτι έκτακτο, θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι στο τηλέφωνο.

Τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά, όπως σημειώνει σε άρθρο του το BBC. Η εταιρία λειτουργεί σε απόλυτα επαγγελματικούς ρυθμούς. Όλοι κατάφεραν να οργανώσουν καλύτερα το πρόγραμμα τους, ώστε η μια ημέρα ρεπό να μην επηρεάζει όσα έπρεπε να γίνουν μέσα στην εβδομάδα. Όλοι φρόντιζαν να έχουν ολοκληρώσει τα πολύ βασικά πράγματα που έπρεπε να γίνουν μέχρι την Τρίτη, οι συναντήσεις έγιναν πιο στοχευμένες και δεν έχαναν πλέον χρόνο σε άσκοπες φλυαρίες.

Γιατί όμως επιλέχτηκε συγκεκριμένη η Τετάρτη ως κενή ημέρα; Όπως εξηγούν τα στελέχη της εταιρίας…

Διαβάστε την συνέχεια στο itspossible.gr