«Άγριες Μέλισσες» spoilers: «Βόμβα» από τον Μελέτη που αρραβωνιάζεται
2 years, 6 months ago
6

Δαγκώνει τη λαμαρίνα με την κόρη του Ακύλλα

O έρωτας με έρωτα περνάει! Ο Mελέτης (Γιώργος Γεροντιδάκης) από τις «Αγριες μέλισσες», επιτέλους, αρραβωνιάζεται! Δεν παίρνει όμως την Πηνελόπη (Μαρία Πετεβή), την κόρη του Δούκα Σεβαστού (Λεωνίδας Κακούρης), καθώς έχουν πάρει δρόμους χωριστούς, αλλά την κόρη του Ακύλλα Μεγαρίτη (Αιμίλιος Χειλάκης)!

Ο αρραβώνας θα σκάσει σαν βόμβα στον τρίτο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1! Το ειδύλλιο μάλιστα ξεκινάει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, και οι ερωτικές σκηνές θα είναι πολλές…
Σύμφωνα με τα spoilers, o Μελέτης θα δείξει εντυπωσιασμένος από μια νεαρή κοπέλα, η οποία ετοιμάζεται για μια νέα αρχή στο Διαφάνι. Το όνομά της είναι Κορίνα και θα την υποδυθεί η γλυκιά και ταλαντούχα ηθοποιός Στέλλα Ψαρουδάκη. Η νεαρή ηθοποιός, με καταγωγή από το Ρέθυμνο, είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και έδειξε δείγματα του υποκριτικού της ταλέντου στις παραστάσεις «Μακμπέθ» και «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ».

f2 stella psaroudaki
Η Κορίνα (Στέλλα Ψαρουδάκη)

Ο Μελέτης και η Κορίνα θα αναπτύξουν μια ιδιαίτερη σχέση εξάρτησης, κι έτσι για πρώτη φορά θα δούμε τον Μελέτη να έχει έντονα αισθήματα για μια άλλη γυναίκα, εκτός της Πηνελόπης! Ο ίδιος θα ζητήσει το χέρι της και ο Ακύλλας θα εγκρίνει αυτή τη νέα σχέση, με τους αρραβώνες να ετοιμάζονται…

Φυσικά, δεν θα συμπαθήσουν όλα τα μέλη της οικογένειας τον Μελέτη… Η Κορίνα, όμως, δεν θα κάνει πίσω. Από την άλλη μεριά, Ακύλλας και Μελέτης θα γίνουν συγγενείς, με τη φιλία τους αυτή να γίνεται όλο και πιο δυνατή. Ο Ακύλλας θα βλέπει στα μάτια του Μελέτη τον αδικοχαμένο του αδελφό, Αχιλλέα. Μαζί θα κάνουν από την αρχή τα σχέδιά τους, με σκοπό να καταστρέψουν τις αδελφές Σταμίρη. Η Πηνελόπη όμως θα επιστρέψει από τη Γαλλία στο Διαφάνι και, σύμφωνα με τα spoilers, το μόνο που τη νοιάζει είναι να βρει τους φονιάδες του συζύγου της, του εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικού.

newsbreak.gr