Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Ο τυφλός αδελφός της, τα 100.000€ από το Big Brother και η βροχή τηλεοπτικών προτάσεων
3 years, 3 months ago
6

Δεν προλαβαίνει να δέχεται προτάσεις από κανάλια η μεγάλη νικήτρια του «Big Brother», Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία θριάμβευσε στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι εγκλεισμού και έφυγε με το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Της: Έπη Τρίμη

Το «Big Brother» δεν είναι η πρώτη φορά που συναντήσαμε την Άννα Μαρία σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, αφού είχε λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι του Alpha, «Deal» με τον Φερεντίνο. Με το ίδιο στιλ και μπρίο, κατάφερε να κερδίσει το ποσό των 3.800 ευρώ.

Η Άνα Μαρία Ψυχαράκη στο σπίτι του «Big Brother» μαγείρεψε, ντύθηκε νύφη, τσακώθηκε, έκανε απεργία πείνας, έπαιξε και λίγο… θέατρο και τελικά δικαιώθηκε! Tο Big Brother είναι για εμένα ένα όνειρο» είπε η Άννα Μαρία και πρόσθεσε «θέλω μόνο να με αγαπάνε!».

Για πολλούς ήταν το τηλεοπτικό πρόσωπο του 2020, αλλά πιθανώς δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα από την λαλίστατη Κρητικιά δικηγόρο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε!» «βροχή πέφτουν» οι προτάσεις που τη θέλουν ως μέλος στο πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών, ενώ φήμες λένε ότι έγινε πρόταση στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη να ενταχθεί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, με την ιδιότητα της δικηγόρου.

Ο τυφλός αδελφός

Η 36χρονη παίκτρια Άννα Μαρία Ψυχαράκη  έχει καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης και είναι δικηγόρος. Στο εισαγωγικό βίντεο του BB δήλωσε ειλικρινής, αυθόρμητη, παρορμητική, αυστηρή και λίγο… ζηλιάρα. Έχει αδυναμία στον αδελφό της, Αλέξανδρο, που είναι παιδί με ειδικές ικανότητες. Η ίδια είπε σχετικά: «Το 1985 γεννήθηκε το τέταρτο μέλος της οικογένειας μας, ο αδερφός μου. Γεννήθηκε με πρόβλημα στα μάτια του, γεννήθηκε τυφλό. Οι γιατροί δεν τον πρόσεξαν. Ο Αλέξης μας κόλλησε μηνιγγίτιδα. Ότι λεφτά είχαν οι γονείς μου τα έδωσαν για να γίνει καλά. Δεν έγινε ποτέ καλά. Δεν μιλάει, δεν μασάει, δεν περπατάει αλλά πάντα γελάει. Είναι ο φύλακας άγγελος μας».

Η αδυναμία στον Πυργίδη

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εδώ και 2,5 χρόνια είναι μόνη της, ίσως γιατί προτιμά τους άνδρες παλαιάς κοπής. Αν και μέσα στο παιχνίδι έχει εμφανίσει μια αδυναμία προς τον Πυργίδη. Ονειρεύεται το γάμο της σε ένα νησί με 2.000-3.000 καλεσμένους, είναι υπερπροστατευτική με όλο τον κόσμο, ενώ μιλάει και τρώει πολύ.

Τα μελλοντικά σχέδια

«Θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά, με την πολιτική» δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ ξεκαθάρισε: «Δεν έχω κλέψει τίποτα από την Ελένη Μενεγάκη, έτσι με έκανε η μανούλα μου, έχω καημό να τη γνωρίσω. Και τη Ρούλα μας. Μπράβο Ρούλα μου έχει μείνει αυτό».

Επίσης επιβεβαίωσε ότι είναι θαυμάστρια της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Την αγαπώ την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Κρίμα που δεν ζει να με καταλάβει. Θα με καταλάβαινε».

«Σπούδασα σε σχολή δημοσιογραφίας γιατί ήθελα να δω πώς είναι τα πράγματα στην τηλεόραση. Θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά, με την πολιτική. Στο Big Brother έζησα ένα μαρτύριο, έζησα μια κόλαση, αλλά κρατάω τον παράδεισο», είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Πηγές: Big Brother | Ευτυχείτε | Στη φωλιά των Κου Κου

enimerotiko.gr