Αντώνης Ρέμος: «Έπεσα σε κατάθλιψη, ένιωσα ότι δεν υπάρχει αύριο»
1 year, 11 months ago
6

Ο Αντώνης Ρέμος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», μίλησε για την πανδημία και πως αυτή τον επηρέασε αρνητικά, τόσο στην προσωπική όσο και επαγγελματική του ζωή.

Αντώνης Ρέμος: Αισιόδοξος για το τέλος της πανδημίας

Εμφανίστηκε αισιόδοξος, όμως, για την έκβαση της κατάσταση και ότι έχει ήδη αρχίσει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος μέχρι να πάρουμε ξανά πίσω τις ζωές μας. Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε «είναι η αρχή του τέλους, θα αργήσει, αλλά θα έρθει το τέλος. Βλέπω φως στο τέλος του τούνελ».

Αντώνης Ρέμος: Υπήρχαν στιγμές που ένιωσε ότι περνά κατάθλιψη

Παρ΄όλα, αυτά διακρίνει λάθη που έγιναν ως προς τα μέτρα που λήφθηκαν κατά της πανδημίας, ενώ εξομολογείται ότι υπήρξαν στιγμές που ένιωσε ότι περνά κατάθλιψη. «Οι άνθρωποι της μουσικής και της ψυχαγωγίας χρεωθήκαμε από το καλοκαίρι και σωστά χρεωθήκαμε γιατί όντως έγιναν κάποια ευτράπελα, έγιναν πολλά εγκληματικά λάθη και στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, στη Μύκονο και σε οποιοδήποτε μέρος όπου πλέον ο κόσμος ήθελε να βγει. Η νεολαία ένιωσε άτρωτη και μέτρα ασφαλείας δεν υπήρχαν πουθενά», επεσήμανε.

Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Έχουμε όλοι κουραστεί ψυχολογικά. Ήταν στιγμές που έλεγα πέφτω σε κατάθλιψη. Εγώ προσωπικά ένιωσα ότι κάποια βράδια τέλος, δεν υπάρχει αύριο. Κάθε μέρα ήταν ίδια σαν την προηγούμενη, χωρίς καμία διαφοροποίηση γιατί δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα, να πας πουθενά».

Τέλος, αναφέρθηκε στην οικογένειά του, τη σύζυγό του Υβόννη Mπόσνιακ και την κόρη του Ελένη, τονίζοντας ότι ήρθαν πιο κοντά μέσα από αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες. «Η οικογένεια είναι ένα οχυρό που μας προφυλάσσει και μας δίνει δύναμη» κατέληξε.

enimerotiko.gr