Αποκαλύψεις πρώην συνεργάτιδας της Μελάνια Τραμπ: Η «πρώτη κυρία» αποκαλεί την Ιβάνκα και τον σύζυγό της… φίδια!
3 years, 3 months ago
6

Λεπτομέρειες σχετικά με τον «πόλεμο» μεταξύ της Μελάνια Τραμπ και της Ιβάνκα αποκαλύπτει πρώην συνεργάτιδα της «πρώτης κυρίας» των ΗΠΑ.

Όπως είπε η Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ, της οποίας το βιβλίο «Melania and me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady» έχει προκαλέσει σάλο στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Μελάνια αποκαλούσε την κόρη του Αμερικανού προέδρου και τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ «φίδια».

Αυτήν τη φορά η Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ «χτύπησε» μέσα από τη διαδικτυακή εκπομπή του Daily Beast «The New Normal». Αφού αρχικά υποστήριξε ότι η Ιβάνκα, που λειτουργεί ως σύμβουλος του πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ, είναι ένα «μείγμα» από ηλιθιότητα και κακία, δήλωσε ότι έκανε τα πάντα για να υπονομεύσει τον ρόλο της Μελάνια.

Η Μελάνια αποκαλούσε την Ιβάνκα «κατά συρροή λαθροθήρα», διότι της «έκλεβε» τα ραντεβού. Μάλιστα κάθε φορά που η Μελάνια προσέγγιζε κάποιο άτομο για να το προσλάβει ως συνεργάτη της, όπως την Κέιλι ΜακΕνάνι και τη Μερσέντες Σλαπ, η Ιβάνκα παρενέβαινε και τον προσλάμβανε στο δικό της επιτελείο. Απαυδισμένη η Μελάνια αποκαλούσε την Ιβάνκα και τον Κούσνερ «φίδια», τονίζοντας ότι «θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν αυτό που θέλουν».