Δέσποινα Ολυμπίου: «Είχα αποβάλει και την ώρα που είχα την αιμορραγία βγήκα στη σκηνή»
1 year, 10 months ago
6

Η άγνωστη επώδυνη εμπειρία της τραγουδίστριας όταν συμμετείχε στο «Just the 2 of Us»

Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» μίλησε η Δέσποινα Ολυμπίου αποκαλύπτοντας μία άγνωστη επώδυνη εμπειρία που είχε όταν συμμετείχε στο «Just the 2 of Us».

«Ζούσα μία πολύ όμορφη περίοδο αλλά δυστυχώς είχα αποβάλει. Στον ενάμιση μήνα. Την ώρα που είχα την αιμορραγία βγήκα στη σκηνή. Είχα ένα κορίτσι στο καμαρίνι και το είπα μόνο σε αυτή. Δεν ήθελα να είναι λόγος για να μας ευνοήσουν ή να γίνει θέμα» αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Ενώ αναφερόμενη στον παρτενέρ της στο σόου, τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο, περιέγραψε τις δυσκολίες που είχε η συνεργασία τους: «Η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα και βράχια μαζί. Είναι ένα άτομο που δεν ακούει. Θέλει πολύ κόπο να του περάσεις κάτι. Και ναι μεν έχω την ικανότητα και την υπομονή αλλά είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που κάποια στιγμή σήκωσα τα χέρια ψηλά » ανέφερε.
Και συνέχισε: «Δεν είμαι άτομο που τσακώνεται αλλά θύμωσα κάποια στιγμή γιατί δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να βοηθήσω φτάνει να μην χαθεί η μπάλα του αλληλοσεβασμού. Συνέβη αυτό γι’ αυτό και θύμωσα»
.

protothema.gr