Δέσποινα Βανδή: Εγώ κατέρρεα από τα ξενύχτια και ο Φοίβος νόμιζε ότι ερμηνεύω
3 years, 2 months ago
6

Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως βίωσε τη μητρότητα με την κόρη της Μελίνα

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εποχή που είχε κυκλοφορήσει τον δίσκο «Αυλή του Παραδείσου» με την υπογραφή του Φοίβου η οποία χρονικά είχε συμπέσει με τον ερχομό της κόρης της στη ζωή.

«Με τη Μελίνα έζησα ολοκληρωτικά τη μητρότητα, έζησα τις πάνες, τα γάλατα, τα ξενύχτια, τα κλάματα και το σπάσιμο νεύρων από την αϋπνία και την εξάντληση. Θυμάμαι, χαρακτηριστικά, πως γράφαμε το “Στην αυλή του Παραδείσου” κι έκλειναν τα μάτια μου μέσα στο στούντιο. Ο Φοίβος νόμιζε πως ερμηνεύω ή πως έχω χαθεί μες στην ατμόσφαιρα του τραγουδιού κι εγώ κατέρρεα από τα συνεχόμενα ξενύχτια πλάι στην κούνια της Μελίνας. Δεν του το είπα ποτέ αυτό, τώρα το μαθαίνει. (Γελάει.) Στον Γιώργο τα πράγματα ήταν καλύτερα, ήμουν πιο ήρεμη. Δεν ένιωθα πως έπρεπε να δώσω “ρεσιτάλ μητρότητας”» είπε η τραγουδίστρια στο περιοδικό ΟΚ! αναφερόμενη στα παιδιά της.

Η Μελίνα Νικολαΐδη, φαίνεται πως πήρε τα γονίδια της διάσημης μητέρας της αφού διαθέτει πολύ καλή φωνή και δεν είναι λίγες οι φορές που της έχουμε δει να τραγουδούν μαζί στο Instagram. Πώς θα αντιδράσει η ίδια αν η κόρη της αποφασίσει να γίνει τραγουδίστρια;

«Η κόρη μου γεννήθηκε με ένα φοβερό ταλέντο. Εγώ δεν ήμουν έτσι, χρειάστηκε να δουλέψω πολύ πάνω στη φωνή μου. Ονειρεύεται να ασχοληθεί με το τραγούδι, να το σπουδάσει εντατικά. Αν το επιδιώξει, θα τη στηρίξω».