Δημήτρης Κοργιαλάς: Η αποτυχία στη Γιουροβίζιον, η νέα σύντροφος και η απόσυρση στη Ναύπακτο με το γιο του
3 years, 3 months ago
6

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς  γεννήθηκε στη Ναύπακτο στις 3 Αυγούστου 1971. Είναι Έλληνας electro pop/rock συνθέτης και τραγουδιστής. Επίσης, υπογράφει στιχουργικά τα περισσότερα από τα τραγούδια του. Έχει συνεργαστεί με Έλληνες καλλιτέχνες, όπως ο Νίκος Ζιώγαλας, η Ευρυδίκη, η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς.

Της: Έπη Τρίμη

Στα πλαίσια της επαγγελματικής του πορείας τo 2007 συνόδευσε την Ευρυδίκη στο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον και έγραψε τη μουσική για το τραγούδι της Κύπρου, το Comme ci Comme ca, το οποίο όμως ήταν εκτός τελικού.

Προσωπική ζωή

Για πολλά χρόνια ο Δημήτρης Κοργιαλίας ήταν ζευγάρι με την Κύπρια τραγουδίστρια Ευριδίκη, με την οποία συνεργάστηκαν σε αρκετά τραγούδια.

Από το 2015 μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 ήταν ζευγάρι με την δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου και απέκτησαν έναν γιο, που είναι το πρώτο παιδί για τον ίδιο και το δεύτερο για την δημοσιογράφο και το οποίο πήρε το όνομα του πατέρα του Κοργιαλά, Θανάσης.

Η νέα σύντροφος

Το επόμενο βήμα στη ζωή του φαίνεται πως έχει κάνει ο Δημήτρης Κοργιαλάς μετά τον χωρισμό του από τη Φωτεινή Ψυχίδου.

O Δημήτρης Κοργιαλάς είναι ερωτευμένος ξανά  με τη Λένα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με το χώρο της showbiz και κατάγεται από την Καβάλα.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι ταξίδεψε στη γενέτειρα του Δημήτρη Κοργιαλά στη Ναύπακτο και τη γνώρισε στους γονείς του.

Ο ίδιος είχε πει σχετικά με τον χωρισμό του με την Ψυχίδου:«Δεν φταίει ούτε η Φωτεινή ούτε εγώ για αυτό τον χωρισμό. Συνήθως λέμε ότι φταίνε και οι δυο αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φταίει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Φταίνε άλλοι παράγοντες απ’ έξω και είναι μερικοί παράγοντες που δεν μπορείς να τους διαχειριστείς […] Επειδή το μυαλό μου είναι κολλημένο στον μικρό, όλο αυτό το πράγμα με έκανε να κάνω ακόμη περισσότερα λάθη. Δεν ξέρω όμως αν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κοργιαλάς στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης μίλησε  για το στενό δεσμό που έχει με το γιο του, αλλά και το πόσο τον άλλαξε σαν άνθρωπο ο ερχομός του.

«Το πρώτο κλικ με τον γιο μου έγινε τη στιγμή που η νοσοκόμα το έβγαλε από μέσα και το έδωσε σε μένα! Με το που είδα τον μικρό, δεν μπορώ να στο εξηγήσω, έκλαιγα πολύ. Νομίζω πως στο νοσοκομείο της Καλαμάτας πρέπει να γελάνε ακόμα με τη συμπεριφορά μου. Ήταν σαν να έβλεπα τον εαυτό μου μωρό, μοιάζουμε πολύ. Εξαιτίας του παιδιού έχω να βγω τρία χρόνια για ποτό. Η πρώην σύζυγός μου είχε πολύ άσχημη εγκυμοσύνη…» εκμυστηρεύτηκε ο Δημήτρης Κοργιαλάς φανερά συγκινημένος.

Η επιστροφή στην Ναύπακτο

«Έχω φύγει από την Αθήνα εδώ και έναν χρόνο γιατί δεν ταίριαζα εκεί, λέει ο Δημήτρης Κοργιαλάς. Εδώ έχω τη θάλασσα, το ψάρεμα και μπορώ να δουλεύω σε ένα καλύτερο περιβάλλον από αυτό που είχα στην Αθήνα. Δουλεύω κανονικά στη Ναύπακτο στον χώρο που μου έχει αφήσει ο Θανάσης. Θα γίνει τεσσάρων χρόνων και είναι θηρίο. Ο μικρός έχει αρχίσει και μαθαίνει τα τραγούδια μου και τα τραγουδά» ανέφερε, αρχικά, ο γνωστός τραγουδιστής.

«Τηρούμε όλα τα μέτρα και εδώ. Προσέχουμε πάρα πολύ και επειδή λίγο πολύ γνωριζόμαστε, υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθησία και προσέχουμε πολύ» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

enimerotiko.gr