Εδώ είναι 12 τρόποι για να βγάλεις χρήματα μέσω ίντερνετ
5 months, 28 days ago
6

Ένα λάπτοπ, μια σύνδεση στο ίντερνετ και αρκετός χρόνος. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά για να βγάλεις χρήματα μέσω ίντερνετ. Τρόποι υπάρχουν αρκετοί. Με κάποιες κινήσεις μπορείς να έχεις ένα απλό εισόδημα, ενώ με κάποιες άλλες μπορείς να βγάλεις πραγματικά πολλά χρήματα.

Ας δούμε όμως τα δεδομένα στην πράξη. Παρακάτω ακολουθούν 12 τρόποι για να βγάλεις χρήματα μέσω ίντερνετ.

Πάρε μέρος σε επί πληρωμή έρευνες

Σου αρέσει να συμπληρώνεις ερωτηματολόγια; Τότε μάθε πως δεν είναι λίγες οι εταιρείες που διεξάγουν online έρευνες σχετικά με προϊόντα ή καταναλωτικές συνήθειες, και μάλιστα πληρώνουν γι αυτό. Μπορεί να μην πρόκειται για τρελά λεφτά, αλλά γιατί όχι; Ένα από τα sites που μπορείς να το κάνεις είναι το CashbackResearch.com.

Δημιούργησε ένα blog

Αν είσαι από τους τύπους που γράφουν, αλλά όχι επαγγελματικά – δηλαδή διατηρείς ένα blog κυρίως για σένα, μάντεψε: Μπορείς να κερδίσεις κάποια χρήματα μέσω διαφημίσεων της Google. Όσο πιο δημοφιλείς είναι οι απόψεις σου μάλιστα (μετέφρασέ το σε όσα περισσότερα κλικ πάρεις τόσο περισσότερα χρήματα θα βγάλεις).

Πούλα πράγματα που πλέον δε χρειάζεσαι

Η τρομερά γρήγορη ανάπτυξη και επιτυχία του eBay έχει δραστηριοποιήσει πολλές ακόμη εταιρείες σε διαδικτυακές δημοπρασίες ή αγορές. Είτε θέλεις να αδειάσεις τη ντουλάπα σου ή το παιδικό σου δωμάτιο, μπορείς να βγάλεις κάποια χρήματα σε ιστότοπους όπως το Amazon.com ή το Etsy.com.

Εργάσου στο Amazon Mechanical Turk

Το Amazon Mechanical Turk είναι αυτό που ονομάζουμε διαδικτυακή αγορά (Crowdsourcing) και στην οποία κάποια εταιρεία ή ιδιώτης μπορεί να κάνει αίτηση, με σκοπό να βρει κάποιον που θα συντονίσει ή θα εκτελέσει εργασίες για λογαριασμό τους, που μέχρι σήμερα δεν είναι δυνατόν να γίνουν από υπολογιστές. Δηλαδή μπορείς να αποκομίσεις κάποιο χρηματικό όφελος επιλέγοντας την καλύτερη φωτογραφία για μια βιτρίνα ή περιγράφοντας προϊόντα ή αναγνωρίζοντας καλλιτέχνες σε CD μουσικής. Η χρηματική πληρωμή έχει καθοριστεί από τον αιτούντα εξαρχής.

Έχεις ιδέα τι είναι το Craigslist;

Το craigslist είναι μια σελίδα που όποιος θέλει βάζει…

Διάβασε την συνέχεια της λίστα στο itspossible.gr