Έλενα Χριστοπούλου: «Τώρα που θέλω να κάνω παιδί, δυστυχώς δεν μπορώ»
3 years, 2 months ago
6

Έλενα Χριστοπούλου συνέντευξη: Στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, “Pop Up“ ήταν καλεσμένη Έλενα Χριστοπούλου, όπου συζήτησαν τόσο για τα επαγγελματικά της σχέδια, όσο και για την προσωπική της ζωή. Εκτός από συνεργάτιδες, οι δύο γυναίκες είναι και πολύ καλές φίλες.

Έλενα Χριστοπούλου συνέντευξη: Υπάρχουν σχέδια για γάμο;

Αναφερόμενη στην πιθανότητα ενός δεύτερου γάμου, η Έλενα Χριστοπούλου άφησε το ενδεχόμενο ανοιχτό. «Αλλάζει πάρα πολύ αυτή η ιστορία κάθε μήνα. Από τη μία δεν μου κάθεται ο Αποστόλης για να τον παντρευτώ. Από την άλλη νομίζω πως δεν κάθομαι και εγώ να κάνω κάτι δεύτερο κλισέ, ψεύτικο. Γιατί ο γάμος είναι μέσα μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι για το θεαθήναι», είπε χαρακτηριστικά η κριτής του “My Style Rocks”.

Έλενα Χριστοπούλου συνέντευξη: Τι απάντησε στο θέμα της μητρότητας

Η συζήτηση προχώρησε στο ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης, όπου προσπάθησε να δώσει μια ειλικρινή απάντηση: «Παιδί θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω, αλλά νομίζω το έχω χάσει το τρένο. Όταν πέρασε το τρένο από μπροστά μου, δεν ευδοκιμούσαν οι συνθήκες να κάνω. Και τώρα που θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα παιδί, νομίζω ότι δεν μπορώ. Δεν μπορώ πραγματικά. Λόγω του ότι όλες οι γυναίκες δεν μπορούμε να μείνουμε έγκυες σε όλες τις ηλικίες. Εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία», είπε χαρακτηριστικά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του ανθρώπου με τον οποίο θα αποκτήσει κανείς ένα παιδί. «Είναι σημαντικό να κάνεις ένα παιδί με έναν άνθρωπο που τον θέλεις πολύ και αγαπάς και σε στηρίζει».

Έλενα Χριστοπούλου συνέντευξη: Η εξομολογητική ανάρτησή της πριν εμφανιστεί στην εκπομπή

Λίγο πριν την εμφάνισή της στο πλατό της εκπομπής, η Έλενα Χριστοπούλου ανέβασε μια φωτογραφία, και στην λεζάντα έγραψε: «Πάντα πίστευα ότι η φωτογραφία είναι ένα γερό χαρτί για τα social για τα likes κτλ. Στη δική μου περίπτωση όμως βλέπω ότι σημασία έχουν αυτά που μοιράζομαι και πόσο – πως ανταποκρίνεστε σε σκέψεις μου ανεξάρτητα φωτογραφίας».

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στον θεσμό της οικογένειας και σε αξίες όπως η αγάπη και η αλήθεια, πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό να μείνουμε σε αυτό που αισθανόμαστε και όχι σε ό,τι μας πουλάνε. Θεωρώ κατόρθωμα πια να διαβάζουμε τους ανθρώπους πίσω από μια φιλτραρισμένη εικόνα, όταν όλα είναι τόσο ψευτο.. καλά, ψευτο..επιτυχημένα, ψευτο..αγαπημένα. Σήμερα λοιπόν στέλνω ευχές σε σπίτια, οικογένειες, ανθρώπους, που η αγάπη και η αλήθεια υπάρχει μέσα από την πόρτα του σπιτιού τους. Στο οικογενειακό τραπέζι , στις μυρωδιές της κουζίνας και δεν συνοδεύεται από hastags και tags. Ζούμε κοσμοϊστορικές αλλαγές για να ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα. Όλα είναι στο χέρι μας. Φάτε , πιείτε γελάστε. Πολλές ευχές σε όσους παλεύουν για την υγεία τους. Είναι οι πραγματικοί ήρωες της ζωής».

enimerotiko.gr