Ελίνα Κωνσταντοπούλου: Η κόντρα με τη Ρούλα Κορομηλά, το τέλος απ’τις πίστες και η στροφή στη ζαχαροπλαστική
3 years, 3 months ago
6

Η Ελίνα Κωνσταντοπούλου γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1970.Είναι γνωστή για τις λαϊκές επιτυχίες που έκανε τη δεκαετία του ’90 και για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision το 1995 με το τραγούδι Ποια προσευχή.

Της: Έπη Τρίμη

Άρχισε να τραγουδά επαγγελματικά μόλις τελείωσε το Λύκειο, παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, όπως η Σκυτάλη στην Τέχνη με κριτές τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, τη Ροζίτα Σώκου κ.ά. Την ανακαλύπτει το 1992, ο Θάνος Καλλίρης και τη συμπεριλαμβάνει στον δίσκο 1.500 Φιλάκια Fresh Hits, όπου ερμηνεύει 4 τραγούδια, τα Γύρνα ξανά, Εσύ κι εγώ, Παιχνιδάκια και Αγοράκι. Την ίδια χρονιά η Ελίνα κάνει φωνητικά στο δίσκο της Καίτης Γαρμπή “Του φεγγαριού αναπνοές”.

Έχει συνεργαστεί με γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Καραλής.

«Η Κορομηλά ούτε καλημέρα δεν μου είπε»

«Εγώ δεν θεωρούσα ότι είχα κόντρα με την Ρούλα Κορομηλά. Η Ρούλα το πήγαινε κοντραριστά. Όταν πρωτοπήγα να πω δύο τραγούδια, με πάσαρε στον Βασίλη Νομικό. Ούτε καν καλημέρα δεν είπε. Με έβλεπε ως μύγα… Όταν έκανα σουξέ τον Ιούνιο, με ξαναφώναξε για να κλείσω τον Πρωινό Καφέ και να μου λέει: “Εγώ τι σου είπα την πρώτη φορά που ήρθες”; Έπαθα πλάκα! Λέω μου είπε κάτι και δεν το θυμάμαι; “Δεν σου είπα ότι θα γίνει σουξέ;”, μου είπε. Ναι, έλεγα εγώ», αποκάλυψε η Ελίνα Κωνσταντοπούλου έναν χρόνο πριν.

Η αλλαγή καριέρας και το ζαχαροπλαστείο

Η  Ελίνα Κωνσταντοπούλου μίλησε το 2020 για τη ζωή της στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά  και αποκάλυψε ότι έχει ανοίξει το δικό της ζαχαροπλαστείο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ φτιάχνει και κοσμήματα. «Κάποια πράγματα έχουν όρια, εμένα το όριο μου στο τραγούδι τελείωσε. Ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση να αφήσω το τραγούδι, αλλά όταν σε γεμίζουν άλλα πράγματα παίρνεις εύκολα αυτή την απόφαση. Έγιναν πολλά πράγματα στη δουλειά που δεν μου ταίριαζαν. Από το 2011-2012 έχω αφήσει το τραγούδι και βρίσκομαι καθημερινά στο ζαχαροπλαστείο μου, έχει γλυκά Θεσσαλονίκης», είπε.

«Εξυπηρετώ κανονικά τον κόσμο, κόβω μπουγάτσα, δίνω γλυκό. Τα τελευταία χρόνια κάνω και κοσμήματα χειροποίητα. Ασχολούμαι με τις πολύτιμες και μη πολύτιμες πέτρες, εισάγω κιόλας πράγματα και φτιάχνω και μόνη μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ να επιστρέψω στο τραγούδι», είπε χαρακτηριστικά η Ελίνα Κωνσταντινλιδου.

enimerotiko.gr