Folli Follie: Το ασύλληπτο πλιάτσικο των Κουτσολιούτσων – Απάτη από το 2001 διαπιστώνει η PwC
3 years, 3 months ago
6

Χλιδή κροίσων με όλα τα έξοδα στην εταιρεία – Μέχρι και το σέρβις των ψυγείων της κατοικίας τους στην Ν. Κηφισιά χρέωναν οι Κουτσολιούτσοι στη Folli Follie – Τι λέει η PwC για τις υπεξαιρέσεις χρημάτων – Οι κούτες με παραστατικά και οι ατζέντες που βρέθηκαν

Πάρτι στην υγειά των κορόϊδων. Μόνο έτσι μπορεί να συνοψιστούν όσα αποκάλυψε η ενδιάμεση έκθεση του διαχειριστικού ελέγχου που πραγματοποίησε η PwC στη Folli Follie για το εύρος της λογιστικής απάτης που κατηγορούνται πως ενορχήστρωσαν οι Κουτσολιούτσοι και οι συνεργάτες τους, αλλά και το ασύλληπτο πλιάτσικο στους πόρους και το ταμείο της Folli Follie.

Η 212 σελίδων, χωρίς τα παραρτήματα, ενδιάμεση έκθεση της PwC βρίθει λεπτομερειών για την κάθε λογής δαπάνη της Οικογένειας Κουτσολιούτσων, αλλά και ενός στενού κύκλου συνεργατών και αυλοκολάκων, που χρεώνονταν στην εταιρεία. Ελικόπτερο, θαλαμηγός, πολυτελή αυτοκίνητα, έπιπλα, διακόσμηση, υπηρετικό προσωπικό, δεκάδες κινητά τηλέφωνα, εισαγωγή ξυλείας (!), η λίστα είναι μεγάλη. Στη FF χρεώθηκε αγορά επίπλων, διακοσμητικών και λοιπών ειδών οικιακού εξοπλισμού συνολικής αξίας 125 χιλ.ευρώ, και για εισαγωγή κρασιών από τη Ν. Ζηλανδία άλλα 60 χιλ. ευρώ ετησίως από το 2001. Έφθασαν ακόμη σε σημείο να χρεώσουν στη Folli Follie ποσό 573 ευρώ για το σέρβις των ψυγείων της κατοικίας τους στην Ν. Κηφισιά.