ΗΠΑ : 26χρονος έβγαλε το παντελόνι του και το έδωσε σε ημίγυμνο άστεγο
3 years, 3 months ago
6

Η γυναίκα του δεν έχασε πάντως την ευκαιρία και βιντεοσκόπησε το περιστατικό το οποίο και ανέβασε γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου έγινε αμέσως viral

Ένας άνδρας στην Καλιφόρνια προχώρησε σε μια σπάνια κίνηση φιλανθρωπίας βγάζοντας το παντελόνι του και δωρίζοντάς το σε έναν άστεγο ο οποίος φορούσε μόνο ένα πουκάμισο ενώ η θερμοκρασία ήταν στους 4 βαθμούς Κελσίου.

Ο 26χρονος Ντένιελ Ρίτσαρντς οδηγούσε το αυτοκίνητό του έχοντας δίπλα του την σύντροφό του. Όταν σταμάτησαν έξω από ένα κατάστημα για να αγοράσουν ντόνατς είδαν τον άστεγο τον οποίο ο Ντάνιελ πλησίασε αμέσως και του έδωσε το παντλεόνι του.

Η γυναίκα του δεν έχασε πάντως την ευκαιρία και βιντεοσκόπησε το περιστατικό το οποίο και ανέβασε γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου έγινε αμέσως viral.

Ο 26χρονος σχολιάζοντας το περιστατικό είπε πως… «προτού η γυναίκα μου το βιντεοσκοπήσει αυτό, πήγα για να δω εάν θα το δεχόταν, αντί να τρέξω προς το μέρος του χωρίς παντελόνι και τον φρικάρω τελείως».

Η γυναίκα του Ρίτσαρντς, με τη σειρά της, μιλώντας για το βίντεο που κοινοποίησε, είπε: «Αφού μπήκαμε στο αυτοκίνητο, ο σύζυγός μου ξεκίνησε να μου λέει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μπορούσε να φύγει, γνωρίζοντας ότι αυτός ο άνδρας μπορεί να κοιμόταν εκείνο το βράδυ στο πεζοδρόμιο χωρίς παντελόνι, ή κάποια κουβέρτα».

in.gr