Ειρήνη Τσάκου: Η κόρη της Σήλιας Κριθαριώτη έγινε 16 ετών, κάνει καριέρα μοντέλου και είναι ίδια η μαμά της
3 years, 3 months ago
6

Σήλια Κριθαριώτη: Πρόκειται για τη γνωστή σχεδιάστρια μόδας της Ελλάδας. Η ίδια αποτελεί χρήστρια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας προχώρησε στην ανάρτηση ενός βίντεο.

Πρόκειται για ένα πολύ γλυκό βίντεο, με την δεκαεξάχρονη κόρη της, η οποία ονομάζεται Ειρήνη. Η Σήλια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό που διαθέτει και διαχειρίζεται η ίδια στο Facebook. Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας της Ελλάδας έχει μία ακόμη κόρη. Εκείνη είναι επίσης δεκαέξι ετών. Αυτό, διότι είναι δίδυμη, με την Ειρήνη, ενώ ονομάζεται Ελισάβετ. Η Σήλια τρέφει τεράστια αδυναμία στα δύο κορίτσια της, την οποία και έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές μέσα από τα social media.

Σήλια Κριθαριώτη: Ακολουθεί στιγμιότυπο από το βίντεο που ανάρτησε στο Facebook

Σήλια Κριθαριώτη: Η λεζάντα που συνόδευε, το βίντεο που ανάρτησε στο Facebook

«Είμαι περήφανη για πολλά πράγματα στη ζωή αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό του να είσαι μητέρα» σημείωσε η Σήλια Κριθαριώτη στη λεζάντα της αποσπώντας πολλά εγκωμιαστικά σχόλια για την κούκλα έφηβη κόρη της, που της μοιάζει μάλιστα πολύ.

Σ. Κριθαριώτη: Ακολουθεί το βίντεο που ανάρτησε στο Facebook

Σ. Κριθαριώτη: Η χρήσιμη πληροφορία της ημέρας για τη 16χρονη κόρη της, Ειρήνη

Η Ειρήνη Τσάκου, έχει ξεκινήσει να πραγματοποιεί τα πρώτα της βήματα στο modelling ποζάροντας με τις δημιουργίες της μητέρας της.

enimerotiko.gr