Κατερίνα Λιόλιου: Το TheVoice, η κατάθλιψη, το “όχι” στη Eurovision και ο εκνευρισμός της για τον Κωστόπουλο
3 years, 3 months ago
6

Το ευρύ κοινό ήρθε σε επαφή την Κατερίνα Λιόλιου για πρώτη φορά στα blind auditions του «The Voice» του 2014 με κριτές τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη Κουινέλη. Η ροκ ερμηνεία του «Dream On» ενθουσίασε τους coaches με την Κατερίνα Λιόλιου να διαλέγει την ομάδα της Δέσποινας.

Της: Έπη Τρίμη

Όπως όλα δείχνουν η 26χρονη Κατερίνα Λιόλιου είναι η νέα σύντροφος του Πέτρου Κωστόπουλου, γεγονός που σχολίασε σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το οικογενειακό περίγυρο και η νιότη

Η Κατερίνα Λιόλιου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη ενώ παράλληλα με την καριέρα της στο τραγούδι είναι φοιτήτρια Φιλολογίας . Έχει μια μεγαλύτερη αδελφή, 25 χρονών εκείνη, ενώ ο πατέρας έχει δικό του φροντιστήριο γερμανικών. Την χαροποιεί το γεγονός ότι οι γονείς της, παρόλο που έχουν διαλέξει διαφορετικούς δρόμους, είναι ακόμα φίλοι, ”πραγματικοί φίλοι”, όπως δηλώνει η ίδια. Η μητέρα της εργάζεται σαν γραμματέας στο φροντιστήριο του πατέρα της. Με τη μουσική ασχολήθηκε από μικρή, όταν τραγούδησε μπροστά σε 5000 κόσμο για το μαθητικό φεστιβάλ School Wave.

Σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε για την Κατερίνα ότι είναι μια συνηθισμένη Ελληνίδα έφηβη. Όχι με αυτή τη σπάνια φωνή – χάρισμα. 10 χρονών μόλις οι γονείς της την έστειλαν σε ωδείο όπου έμαθε ακουστική κιθάρα και πιάνο, ωθούμενοι από το τραγούδι της δίπλα στον πατέρα και το μπουζούκι που έπαιζε. Στην αρχή ψιθυριστά σαν παιδί που ήταν και αργότερα όλο και πιο πειστικά. Ο μεγάλος στόχος της ήταν να περάσει στο Πανεπιστήμιο και ήταν πολύ καλή μαθήτρια. Έμεινε στην πόλη της για σπουδές γιατί της φαινόταν ”βουνό” να την αποχωριστεί μαζί με την οικογένειά της.

Οι προτάσεις για την Eurovision και τα ριάλιτι επιβίωσης

Η Κατερίνα Λιόλιου ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της στο τραγούδι. Ασχολείται με τη μουσική από παιδί, σπούδασε στη Φιλοσοφική και έγινε ευρέως γνωστή από το μουσικό ριάλιτι «The Voice». Έχει τραγουδήσει με group στο School Wave Festival μπροστά σε 5.000 θεατές, αλλά το ορόσημο στην πορεία της μέχρι σήμερα ήταν φυσικά η συμμετοχή της στο «Voice» του ΑΝΤ1. Στην audition ερμήνευσε το «Dream on» των Aerosmith ενθουσιάζοντας και τους τέσσερις coaches με την ερμηνεία της. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι μετά το Voice της έχουν κάνει πρόταση για τη Eurovision, αλλά και για ριάλιτι επιβίωσης. Τα φοβήθηκε και τα δύο, αλλά με ένα καλό τραγούδι θα το ξανασκεφτόταν για τη Eurovision!

Οι στιγμές κατάθλιψης

H Κατερίνα Λιόλιου  είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «The 2Night Show» όπου είχε μιλήσει για την πανδημία αλλά και για τα όνειρά της: «Πέρασα πάρα πολύ δύσκολες στιγμές στην καραντίνα. Πέρασα πραγματική κατάθλιψη. Δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα. Δεν είχα όρεξη να κάνω ούτε το τρέξιμο που μας άφηναν να κάνουμε […] «Αγχώθηκα πρώτα απ’ όλα για τους γονείς μου, γιατί ζουν στη Θεσσαλονίκη και δεν μπορούσα να τους επισκεφθώ. Το σεβάστηκα. Δεν πήγα να μείνω μαζί τους για να έχω παρέα. Έμεινα μόνη μου στο σπίτι και το έζησα δύσκολα. Πάρα πολύ δύσκολα», συνέχισε και κατέληξε: «Γιατί εγώ στη ζωή μου είμαι πάρα πολύ κοινωνική, με παρέες, με πρόβες, με μουσικές, με χαρά, με ζωή και ξαφνικά έπρεπε να βιώσω το άλλο άκρο».

Ο έκδηλος εκνευρισμός για τον σάλο για το Dubai και τη σχέση με τον Κωστόπουλο

Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν ανάμεσα στους Έλληνες celebrities που ταξίδεψαν πρόσφατα στη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων όπου δεν τηρούνταν τα μέτρα κατά του κορονοϊού για να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων.

Παράλληλα, την ίδια περίοδο έγινε γνωστή η σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, καθώς ήταν μαζί στο Ντουμπάι, ενώ θεάθηκαν να διασκεδάζουν στο Nammos Dubai.

Η Κατερίνα Λιόλιου έκανε λόγο για ψέματα και χαζομάρες στα stories της, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να ακούει αυτά που λέγονται τις τελευταίες μέρες και πως η προσοχή της είναι στραμμένη στο νέο της τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε.

“Δεν μπορώ να ακούω άλλα ψέματα και άλλες χαζομάρες. Please. Stay cool”, έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση και έπειτα επανήλθε γράφοντας:

“Όλη η ενέργειά μου πηγαίνει στο νέο μου τραγούδι που έχω ετοιμάσει εδώ και μήνες για σας με την ομάδα μου! Είμαι πολύ περήφανη για αυτή τη δουλειά αφού έχουμε περάσει άπειρες ώρες στο στούντιο για να σας δώσω να ακούσετε κάτι πραγματικά πολύ όμορφο. Μουσική… αυτό που κάνω και το μόνο που με ενδιαφέρει. Έρχεται σύντομα… Σας αγαπώ πολύ”.

Οι φημολογούμενη σχέση με τον Bo

To 2019 περιοδικό ΟΚ! αποκάλυψε πως ο Μπο και η Κατερίνα Λιόλιου είναι ζευγάρι. Οι δυο τους μάλιστα είχαν περάσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί στη Σκιάθο.

Ο ράπερ και η τραγουδίστρια μίλησαν εκείνη την περίοδο στην κάμερα του «Happy Day», χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε να διαψεύδουν τη συγκεκριμένη είδηση.

«Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Οτιδήποτε έχω κάνει στην καριέρα μου δεν έχει σταθεί σε κάτι τέτοιο και θα ήθελα να το διατηρήσω αυτό. Είναι δικαίωμά μου να μη θέλω να μιλάω για αυτά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Μπο, ενώ η Κατερίνα Λιόλιου δήλωσε την ίδια χρονική στιγμή: «Ο Bo είναι πολύ καλό παιδί. Όλα καλά. Τι να συζητήσουμε;».

Τώρα άλλωστε όλα αυτά είναι περσινά ξινά σταφύλια. Μένει να δούμε τι θα γίνει με τον Πέτρο Κωστόπουλο πλέον στην Αθήνα.

enimerotiko.gr