Κάτια Ζυγούλη: Ο ερχομός νέου μέλους στην οικογένειά της και η ανακοίνωσή της
1 year, 8 months ago
6

Κάτια Ζυγούλη: Το γνωστό μοντέλο, μητέρα και σύζυγος του Έλληνα τραγουδιστή, Σάκη Ρουβά, επεφύλασσε ευχάριστα νέα. Αυτά αφορούσαν την οικογένειά της. Η ίδια αποτελεί χρήστρια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ενεργή, καθώς φροντίζει να ενημερώνει καθημερινά τους ακολούθους της ή διαδικτυακούς φίλους της. Φυσικά, η ίδια διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, αποφάσισε να κάνει γνωστά τα ευχάριστα νέα για την οικογένειά της, μέσα από τα social media. Αναλυτικότερα:

Κάτια Ζυγούλη: Λεπτομέρειες για τη δημοσίευσή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram

Η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του μωρού που ήρθε στον κόσμο και χάρισε σε εκείνη και στους συγγενείς της χαρά.

Και μπορεί να έχει τέσσερα παιδιά η Κάτια με τον Σάκη Ρουβά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα, όμως χάρηκε που ήρθε στον κόσμο και το ανιψάκι της.

«Μεγάλωσε κι άλλο η οικογένειά μας! Ένα χριστουγεννιάτικο μωρό ανιψάκι!», έγραψε η Κάτια Ζυγούλη και πόσταρε μία φωτογραφία θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδυκταικούς της φίλους τη χαρά της. Δείτε την υπέροχη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού!

Ευχάριστα νέα για την οικογένεια της Κάτιας Ζυγούλη και το ανακοίνωσε η ίδια με μία φωτογραφία!

Κ.Ζυγούλη: Ακολουθεί στιγμιότυπο από το Instastory που δημοσίευσε

enimerotiko.gr