Μαντώ για Σερτάμπ Ερενέρ: «H καημένη ήρθε στο πλατό ξυπόλυτη, δεν είχε ούτε παπούτσια να φορέσει»
2 years, 6 months ago
6

Το παρασκήνιο γύρω από την συμμετοχή τη δική της και της Τουρκάλας τραγουδίστριας στην Eurovision.

Μεγαλωμένη σε οικογένεια μουσικών, ασχολήθηκε με τη μουσική από μικρή ηλικία. Ο λόγος για την Μαντώ, η οποία καθιερώθηκε ως μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στην Ελλάδα, με πολλούς χρυσούς δίσκους και δεκάδες ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Έπειτα από αρκετά χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα φέτος τον απολαμβάνουμε στο φαντασμαγορικό show «J2US».

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day», αναφέρθηκε στον μαθητή της Κώστα Φραγκολιά, λέγοντας χαρακτηριστικά

«Ο Κώστας βελτιώνεται, βδομάδα με τη βδομάδα θα δείτε πολύ μεγάλη διαφορά γιατί δουλεύει πολύ σκληρά. Είναι σούπερ επαγγελματίας, τον βοηθάω κι εγώ με τις γνώσεις μου και νομίζω πως κάθε εβδομάδα θα είναι και καλύτερος», είπε αρχικά.

Το 2003 η Μαντώ εκπροσώπησε τη χώρα μας στη Eurovision με το τραγούδι «Never let you go». Η αγαπημένη ερμηνεύτρια κατέκτησε τη 17η θέση, ενώ την πρώτη θέση είχε κερδίσει η Σερτάμπ Ερενέρ με το τραγούδι «Everyway that I can».

Αναφερόμενη στην εμπειρία της από τη Eurovision αποκάλυψε τα παρασκήνια γύρω από τη τη δική της συμμετοχή αλλά και της Τουρκάλας τραγουδίστριας, με την οποία μάλιστα είχαν κάνει ένα ντουέτο το 2000, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να λάβει ξανά μέρος στον εν λόγω μουσικό διαγωνισμό.

«Αν υπήρχε ένα πολύ καλό κομμάτι θα πήγαινα ξανά. Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι είχαν χαθεί όλα τα πράγματα της Sertab και ήρθε η καημένη στο πλατό ξυπόλυτη, δεν είχε ούτε παπούτσια να φορέσει. Της βγήκε τελικά γούρικο αυτό γιατί πήρε και την πρώτη θέση. Επίσης, εγώ στη Λετονία ήμουν εφτά μέρες άρρωστη με φαρυγγίτιδα. Και ως εκ θαύματος άνοιξε η φωνή τη μέρα που ήταν να τραγουδήσω», σημείωσε.