Μάρα Δραμουσλή: Η νευρική ανορεξία, τα 15.000€ την ώρα, ο γάμος στα 39 και ξαφνικός θάνατος του αδερφού της
3 years, 2 months ago
6

Η Μάρα Δαρμουσλή γεννήθηκε στην  Πτολεμαΐδα στις 15 Αυγούστου 1981. Είναι Ελληνίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο.

Της: Έπη Τρίμη

Έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα περιοδικών μόδας όπως Vogue, Marie Claire και Harper’s Bazaar ενώ έχει συμμετάσχει σε διεθνείς διαφημίσεις εταιριών όπως Pantene, Triumph και Garnier.

Ήταν μέλος της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Anasa»,που ίδρυσε η Ζέτα Δούκα η οποία στηρίζει ανθρώπους που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές.

Τα χρόνια του μόντελινγκ και η νευρική ανορεξία

«Τα χρόνια του μόντελινγκ έπεσε πολύ πείνα, έτρωγα ένα μήλο την ημέρα… Είχα φτάσει 47 κιλά. Μιλάμε για 15 κιλά μείον από αυτό που βλέπεις τώρα… Ήμουν ένα γκρίζο σκιάχτρο. Από τις δίαιτες την εποχή του μόντελινγκ δεν είχα φυσιολογικό κύκλο», είχε πει η Μάρα Δραμουσλή για την εποχή που ήταν μόνιμα σε δίαιτα.«Κράτησε πολύ καιρό, κάποιους μήνες. Το κεφάλι μου το κολλημένο, διότι ξεκίνησα να κάνω μια δουλειά και θέλω να την κάνω τέλεια.

Και όταν είσαι στο εξωτερικό με διαγωνισμό μοντέλων, όχι καλλιστεία, και μια κοπέλα πριν από σένα να σου ρίχνει δέκα πόντους στο κεφάλι κι εσύ είσαι ένα κιλό παραπάνω από αυτήν, αρχίζει στο καθημερινό ζύγισμα να δημιουργείται μια ένταση, με τον ανταγωνισμό και όλα αυτά. Οπότε γύρισα από τη Νίκαια της Γαλλίας και ήμουν κάτι κιλά με 4 μπροστά, αστείο», είπε η Μάρα Δαρμουσλή.

Έχω πάρει 15.000 ευρώ την ώρα για φωτογράφιση

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και αποκάλυψε πως έλαβε ένα τεράστιο ποσό για μια φωτογράφιση.

Η ίδια είπε πως έχει πάρει 15.000€ την ώρα για μια 4ωρη φωτογράφιση: «Τα περισσότερα χρήματα, που είναι αμοιβή ανά ώρα, ήταν μια καμπάνια αρώματος στην Ισπανία. Ήταν τέσσερις ώρες φωτογράφιση, μία λήψη, ήξεραν ακριβώς τι ήθελαν και ήταν όλο το πακέτο για παγκόσμια καμπάνια. Ήταν 15.000 ευρώ την ώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Ο λαμπερός γάμος

Και επισήμως σύζυγοι είναι η Μάρα Δαρμουσλή και ο εκλεκτός της καρδιάς της, ο διακεκριμένος Κρητικός σεφ Βασίλης Τσατσάκης οι οποίοι παντρεύτηκαν στις αρχές Οκτωβρίου.Το μυστήριο τελέστηκε σε εκκλησία στο Μάτι και οι νεόνυμφοι είχαν προγραμματίσει να τη γαμήλια δεξίωση στη Νέα Μάκρη! Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η γνωστή επιχειρηματίας στον χώρο της ομορφιάς, Χρύσα Γραβάνη, στενή φίλη και των δύο.

Η Μάρα Δαρμουσλή και ο σεφ της καρδιάς της είχαν κάνει ένα απίθανο pre wedding πάρτι με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους στην ιδιαίτερη πατρίδα του γαμπρού, στην Κρήτη και μάλιστα τότε η ηθοποιός και πρώην μοντέλο είχε μοιραστεί με τους followers της φωτογραφίες καταπληκτικές με την ίδια να λάμπει από ευτυχία.

Μάλιστα εκείνο το βράδυ το ζευγάρι είχε χορέψει με την ψυχή του, περιμένοντας πώς και πώς τη στιγμή που θα ένωναν οι δυο τους τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων, περιορισμένων βέβαια λόγω κορονοϊού.

Η απώλεια του αδελφού της

Η Μάρα Δραμουσλή μίλησε πρόσφατα για τον χαμό του αδερφού της το 2019 από ανακοπή καρδιάς έχοντας πει: «Μέσα από την απώλεια ενός ανθρώπου βρίσκουμε αφορμή και ευκαιρία να μιλήσουμε για πράγματα που έχουν μέσα τους. Μπορεί να ετοιμάζεσαι για το γύρισμα και να σου πει κάποιος, “έχασα και γω δικό μου άνθρωπο πέρσι”. Πήγα πριν λίγο να ψωνίσω στη γειτονιά μου και την ώρα που έπαιρνα έναν ανανά, μου είπε η κοπέλα πως περνάει εκείνη τον ανανά».

«Είναι πάρα πολύ νωπό, ξαφνικό, έφυγε από ανακοπή καρδιάς, θα επιλέξω να κάνω λίγο χιούμορ. Ναι, η αλήθεια είναι ότι του είπα πολλά πράγματα που ήθελα να του πω και δεν τον άφησα να πει κάποια πράγματα που ήθελε», είπε στο tv Έθνος.

Και υπογράμμισε: «Ήμουν στο θέατρο όταν έμαθα την είδηση και ήταν δύσκολο. Έχουμε και ατάκα στο έργο, η οποία ταιριάζει πάρα πολύ με την περίσταση και κάθε φορά που την άκουγα ήταν πολύ δύσκολο»!

Ας της ευχηθούμε όλα της τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα και να είναι γερή και λαμπερή!

Πηγές: wikipedia |gossiptv.gr | Πρωινό | tv Έθνος |

enimerotiko.gr