Νεφέλη Κουλούρη: Η βάπτιση στα 5, η δουλειά σε εστιατόριο, οι Άγριες Μέλισσες και η αντιπάθεια από το κοινό
3 years, 3 months ago
6

Η Νεφέλη Κουλούρη εκτός από ηθοποιός είναι και μουσικός ενώ έχει εκδώσει και τη δική της ποιητική συλλογή με τίτλο «Νεφελώματα».

Της: Έπη Τρίμη

Σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν κι έχει ήδη στο ενεργητικό της, παρά το νεαρό της ηλικίας της, επιτυχημένες συμμετοχές σε σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις.

Η νεαρή ηθοποιός, με καταγωγή από τη Λευκίμμη της Κέρκυρας και τη Γεράνεια Ελασσόνας, είχε κάνει αίσθηση με το ρόλο της στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα» στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου

και του Φάνη Μουρατίδη ενώ τo σενάριο των Άγριων Μελισσών, τη θέλει σε έναν εντελώς «κόντρα» ρόλο.

Ήθελα να γίνω ηθοποιός από τα 10

«Βαφτίστηκα πέντε ετών επειδή οι δικοί μου ήθελαν να θυμάμαι τη βάπτισή μου. Ο μπαμπάς μου είναι μουσικός και μελοποιούσε ένα ποίημα του Ελύτη και αποφάσισαν να με ονομάσουν Νεφέλη. Είμαι μοναχοπαίδι. Ένα παιδί με γυαλιά, σιδεράκια… στο σχολείο!

Μικρή έκανα ότι τρέλα μου ερχόταν στο κεφάλι. Αλλά δεν με κακομάθανε, με έκαναν υπεύθυνη. Είπα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός στα δέκα μου. Το ήξεραν από πολύ νωρίς» δήλωσε, αρχικά, η ταλαντούχα ηθοποιός.

Το ατού μου είναι η παστιτσάδα

«Μαγειρεύω πολύ καλά. Το ατού μου είναι η παστιτσάδα. Η γονείς μου έχουν τσέχικο εστιατόριο στο Νέο Κόσμο και έχει όνομα από θεατρικό έργο. Ο καλός στρατιώτης Σβέικ. Στο εστιατόριο, δουλεύω κανονικά. Μέχρι τα 23 μου στην κουζίνα και έκτοτε σερβιτόρα. Το μαγαζί αυτό είναι το σπίτι του, εκεί διάβαζα τα μαθήματά μου, έκανα κιθάρα, αγγλικά. Είναι σημαντικό το μαγαζί, μου δίνει την ασφάλεια ότι δεν θα πεινάσω» πρόσθεσε.

Απολαμβάνω τις Eρωτικές σκηνές

Η Νεφέλη Κουλούρη, η οποία υποδύεται την αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντή στις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για τον ρόλο της, για το αν της αρέσει που την αντιπαθεί το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και για τις σκηνές που απολαμβάνει περισσότερο στη διάρκεια των γυρισμάτων. «Όταν το έμαθα είπα: “ναι” με τα χίλια.

Το ωραίο ήρθε μετά, όμως, όταν κατάλαβα τι είναι αυτός ο ρόλος και τι είναι αυτή η τύπισσα. Είμαι σνομπ, κακομαθημένη. Θέλω όλη την προσοχή πάνω μου. Η Δόμνα δεν είναι κακός χαρακτήρας, δεν έχει κακία σαν άνθρωπος.

Οι καταστάσεις την κάνουν να φαίνεται κάπως, αλλά δεν θα έκανε κακό σε κάποιον» υπογράμμισε η ίδια.«Τις ερωτικές σκηνές τις απολαμβάνω πάρα πολύ! Έχουν πάρα πολύ πλάκα. Πρέπει να δένεις με τον παρτενέρ και να υπάρχει ένα προστατευμένο κλίμα απ’ όλο το συνεργείο. Από ‘κει και πέρα, όταν όλα αυτά υπάρχουν ήδη, έχει πάρα πολύ πλάκα να πρέπει να κάνεις τον ερωτευμένο. Μου αρέσει πάρα πολύ» ανέφερε με χαμόγελο, σε άλλο σημείο της συνέντευξης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πηγή: The 2night show |tlife.gr |

enimerotiko.gr