Νένα Μεντή για τα ριάλιτι: «Αντί να πάρω ηρεμιστικό παίρνω αποβλακωτικό»
2 months, 22 days ago
6

«Δεν μπορώ και θέατρο και σειρά. Έκανα σειρές, φτάνει, μεγαλώσαμε, γεράσαμε», λέει η ηθοποιός για την αποχή της από την τηλεόραση

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Μαρίκα» στην οποία πρωταγωνιστεί η Νένα Μεντή. Μετά το τέλος της παράστασης, η ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους για τον τον λόγο που δε τη βλέπουμε πλέον στην τηλεόραση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η άποψή της για τα ριάλιτι.

«Δεν μπορώ και θέατρο και σειρά. Έκανα σειρές, φτάνει, μεγαλώσαμε, γεράσαμε. Θέλω να παίζω στο θέατρο με όσες δυνάμεις έχω πια. Επίσης, το θέατρο δεν είναι για χόρταση, έπαιξα, έκανα 12 σήριαλ, πήρα και κάποια λεφτά… Μια χαρά. Δεν είμαι φαταούλας. Βεβαίως και παρακολουθώ πολύ τηλεόραση. Είμαι και εγώ σαν όλους τους Έλληνες, δεν ξεχωρίζω.Έχω ξεχωρίσει πολλά κακά στην τηλεόραση, βασικά μόνο τα κακά, όλα τα ριάλιτι. Κάποιες φορές το βράδυ το θέλω το αποβλακωτικό μου. Αντί να πάρω ηρεμιστικό παίρνω αποβλακωτικό», είπε χαρακτηριστικά Νένα Μεντή.

Όσον αφορά το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου αρκέστηκε απλά να πει: «Να μη με ρωτήσετε, δεν το έχω σχολιάσει, είναι μεγάλη θλίψη και τίποτα παραπάνω».