Ο Ρονάλντο αποφάσισε να μείνει στη Γιουβέντους
2 years, 9 months ago
6

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μείνει στη Γιουβέντους, παρά τις φήμες που υπήρχαν γύρω από το όνομά του.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Πορτογάλος πήρε την απόφασή του και θα συνεχίσει στη Μεγάλη Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Μπορεί οι φήμες να οργίαζαν για πιθανή αποχώρηση του CR7 με προορισμό είτε τη Γαλλία και την Παρί είτε το Μάντσεστερ και την επιστροφή του στη Γιουνάιτεντ, αλλά πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει, με τον ατζέντη του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, να συζητά με τη Γιούβε την πιθανότητα επέκτασης του συμβολαίου του μέχρι το 2023, με σημαντική μείωση στις απολαβές του, οι οποίες φθάνουν στα 31 εκατομμύρια ευρώ.

Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Πάβελ Νέντβεντ, έστειλε από χθες μήνυμα παραμονής του πορτογάλου σούπερ σταρ, καθώς τόνισε τα εξής: «Κανένας από το περιβάλλον του Κριστιάνο δε μας είπε ότι θέλει να αποχωρήσει. Τον περιμένουμε για την έναρξη της προετοιμασίας στις 25 Ιουλίου».

Ο Ρονάλντο ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν σημειώνοντας 29 γκολ (πρώτος σκόρερ στη Serie A) σε 33 αγώνες, με τη Γιουβέντους όμως να χάνει το πρωτάθλημα έπειτα από εννέα χρόνια.

Στο Euro δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2016 με την Πορτογαλία, καθώς αποκλείστηκε από το Βέλγιο στη φάση των 16, αλλά κατέκτησε την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ με 5 γκολ.

in.gr