Πέντε τύποι ανθρώπων που είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν
1 minute ago
6

Δεν είναι εύκολο να φτάσεις στην επιτυχία. Αλλά τελικά, πως ξεχωρίζουν οι πετυχημένοι από τους αποτυχημένους;

Η επιχειρηματίας και αρθρογράφος, Stephanie Synclair, μετά από μια 10ετία τον χώρο της επιχειρηματικότητας και του μάρκετινγκ, έχει καταφέρει να ξεχωρίζει, σε μεγάλο βαθμό, τους ανθρώπους που πρόκειται να πετύχουν και αυτούς που δεν έχουν πιθανότητες να τα καταφέρουν. Στο νέο της βιβλίο που απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες και έχει τίτλο «Shut Up and Do the Work», η ίδια παρουσιάζει 5 τύπους ανθρώπων, οι οποίοι δεν κάνουν ποτέ την ιδέα τους πράξη. Με απλά λόγια, δεν φτάνουν ποτέ στην επιτυχία.

1- Ο ονειροπόλος: Αυτός ο τύπος ανθρώπου μπορεί να γίνει αρεστός σε όσους επιθυμούν περισσότερα από τη ζωή τους. Ο «dreamer» έχει την ικανότητα να δημιουργεί ένα κοινό που τον ακολουθεί και πείθεται από τα λόγια του. Αλλά εκεί ακριβώς σταματά. Συνήθως δεν κάνει ποτέ πράξεις, και φυσικά δεν κάνει πραγματικότητα τα όνειρα του.

2- Ο διστακτικός: Κάθεται συνεχώς και βλέπει τους άλλους να δραστηριοποιούνται. Ποτέ δεν συμμετέχει και ποτέ δεν δρα ο ίδιος. Επίσης, ποτέ δεν είναι… έτοιμος. Όπως λέει η Stephanie Synclair, αν κάποιος περιμένει την κατάλληλη στιγμή, πιθανότατα θα χάσει μεγάλες ευκαιρίες. Πρέπει να κάνεις μια κίνηση. Το άθροισμα των μικρών κινήσεων, οδηγεί στην επιτυχία.

3- Ο hater: Ποτέ δεν βλέπει με καλό μάτι την επιτυχία των άλλων. Συνεχώς βρίσκει να σχολιάσει κάτι αρνητικά. Η ζήλια είναι ο εχθρός της επιτυχία. Αν πιάσετε τον ευατό σας να ζηλεύει, τότε αντιστρέψτε το: μάθετε από την επιτυχία των άλλων, και φτιάξτε το δικό σας success story.

Διαβάστε την συνέχεια στο itspossible.gr