«Πόλεμος» στο Twitter για τους λουόμενους που σκότωσαν τη βασιλική ζαργάνα
1 month, 20 days ago
6

Σε ένα από τα πρώτα trend στο ελληνικό twitter έχει εξελιχθεί η λέξη Χαλκίδα με εκατοντάδες σχόλια να αναρτώνται σχολίαζοντας την είδηση για τον βάρβαρο θάνατο μιας βασιλικής ζαργάνας από λουόμενους στην πόλη της Εύβοιας.

Στο σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα ενημέρωσης για όσα συνέβησαν πριν από μερικά 24ωρα, φαίνονται ορισμένοι εκ των παραθεριστών να κυνηγούν και να πετούν διάφορα αντικείμενα στον ξιφία, που προσπαθεί να ξεφύγει από τον ανθρώπινο κλοιό.

Σύμφωνα με το Λιμενικό για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία, στην οποία συμπεριλήφθηκε και το επίμαχο βίντεο ενώ αναμένεται η έκθεση της Ιατρικής Υπηρεσίας, έπειτα από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Το Λιμενικό υποστηρίζει, επίσης, ότι όταν τα στελέχη του έφτασαν στην περιοχή εντόπισαν το ψάρι να «χτυπά ζαλισμένο στον ντόκο το ράμφος του», πριν ξεψυχήσει…

Μέχρι, πάντως, να ξεκαθαρίσει η υπόθεση στο Twitter γίνεται «πόλεμος» με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή» για την αγριότητα στη Χαλκίδα