Πως ήταν 7 διάσημες Ελληνίδες όταν ήταν μικρές: Σπάνιες φωτογραφίες από τα παιδικά τους χρόνια
3 years, 2 months ago
6

Διάσημες Ελληνίδες σε παιδικές φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, έχουν αλλάξει από τη σημερινή εικόνα τους, από σχεδόν καθόλου σε πάρα πολύ.

Διάσημες Ελληνίδες σε παιδικές φωτογραφίες: Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η ηθοποιός συχνά μιλάει για το αθλητικό της παρελθόν και θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από τότε που έκανε ενόργανη γυμναστική. Το αθλητικό της σώμα είναι φανερό μέχρι σήμερα, αλλά θα την αναγνώριζες σε αυτή την παιδική της φωτογραφία;

«Εκκαθάριση σπιτιού σημαίνει κούραση, χαρά όταν επιτέλους μπαίνει μια τάξη και συγκίνηση, όταν βρίσκεις φωτογραφίες σαν αυτή και θυμάσαι ότι κάποτε το έκανες και αυτό», σημείωσε όταν δημοσίευσε τη φωτογραφία.

Διάσημες Ελληνίδες σε παιδικές φωτογραφίες: Δήμητρα Ματσούκα

Ένα throwback στα άλμπουμ των παιδικών της χρόνων έκανε και η Δήμητρα Ματσούκα. «Πολύ μικρή και αρκετά Ινδή» σχολίασε αναρτώντας την φωτογραφία από την παιδική της ηλικία η ηθοποιός. Η μικρή Δήμητρα που μεγάλωνε στη Γλυφάδα από τότε είχε την μεσογειακή ομορφιά που βλέπουμε στο πρόσωπό της μέχρι σήμερα. Λίγα χρόνια αργότερα από τότε που τραβήχτηκε η φωτογραφία έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση και τη ζωή μας με τη συμμετοχή της στη σειρά «Τμήμα Ηθών».

Διάσημες Ελληνίδες σε παιδικές φωτογραφίες: Σίσσυ Χρηστίδου

Αυτό που έχει μείνει ίδιο κι απαράλλαχτο στο πρόσωπο της Σίσσυς Χρηστίδου από την παιδική της ηλικία μέχρι σήμερα, είναι μάλλον το ζεστό της βλέμμα. Τα μεγάλα μάτια της είναι στραμμένα στον φακό που από τότε έδειχνε έτοιμη να κατακτήσει.

Η παρουσιάστρια του Open μοιράστηκε την πιο πάνω φωτογραφία για να ευχηθεί χρόνια πολλά στον μπαμπά της. Ναι, αυτός είναι ο κύριος που κοιτάζει τη μικρή Σίσσυ με λατρεία.

Διάσημες Ελληνίδες σε παιδικές φωτογραφίες: Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Στις 18 Οκτωβρίου γιορτάζει κάθε χρόνο τα γενέθλιά της η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Η σπουδαία σε μία από τις περασμένες γενέθλιες ημέρες της γύρισε τον χρόνο πίσω για να μοιραστεί μία φωτογραφία της από την εποχή της απόλυτης παιδικής αθωότητας.

«Συνταξιδιώτες στον χρόνο, σας ευχαριστώ για τις ευχές. Και το ταξίδι συνεχίζεται. Με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους, με ακροατές νέους και παλιούς, με μουσική και με τραγούδια, με όνειρα και θάλασσα. Με ό,τι με συγκινεί», έγραψε μεταξύ άλλων.

Διάσημες Ελληνίδες σε παιδικές φωτογραφίες: Ευγενία Σαμαρά

Αν προσέξεις λίγο καλύτερα τη φωτογραφία της ταλαντούχας Ευγενίας Σαμαρά θα καταλάβεις ότι στην περίπτωσή της ο χρόνος δεν την άλλαξε καθόλου. Το καλογραμμένο πρόσωπό της παραμένει ίδιο και απαράλλαχτο. Ίδια και απαράλαχτη είναι και η αγάπη της για τον αδερφό της.

Για να ευχηθεί σε εκείνον για τα γενέθλιά του άλλωστε είχε μοιραστεί την παραπάνω φωτογραφία τους. «Ωραία μαλλιά, ωραίες μπιτζάμες, ωραία μούτρα. Ωραία αδέρφια! Σε αγαπώ. Είσαι το είδωλο μου» του έγραψε.

Διάσημες Ελληνίδες σε παιδικές φωτογραφίες: Σμαράγδα Καρύδη

Και ναι η Σμαράγδα Καρύδη παραμένει είναι το ίδιο υπέροχη με τότε, αλλά η εικόνα που μοιράστηκε τα περασμένα Χριστούγεννα, είναι κάτι παραπάνω από μια απλή συζήτηση περί χαριτωμένων παιδικών φωτογραφιών.

Η φωτογραφία της Σμαράγδας Καρύδη, μπροστά από τον «Άγιο Βασίλη» του ιστορικού πολυκαταστήματος Μινιόν που προλάβαμε και όσοι μεγαλώσαμε τη δεκαετία του ’90, είναι σαν καρτ ποστάλ. Πρωταγωνίστρια της καρτ ποστάλ, μια πορσελάνινη κούκλα με ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια. Σαν τις κούκλες που όλες θέλαμε να έχουμε παιδιά.

Διάσημες Ελληνίδες σε παιδικές φωτογραφίες: Ζέτα Μακρυπούλια

«Και ρωτάω τη μαμα μου: “Μαμα, τι μου είχε συμβεί κι έχω τόσα νεύρα σε αυτή τη φωτογραφία;”. “Πάντα είχες νεύρα όταν ήταν να σε βγάλουμε φωτογραφία Ζετα μου. Δεν τις ήθελες καθόλου”, μου απάντησε. Ποιος να το πίστευε; Πόσες φωτογραφίες έχω βγάλει από τότε έως τώρα;», αναρωτήθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, μοιράστηκε την παραπάνω ωραία φωτογραφία μαζί με την γλυκύτατη φωτογραφία της στο Instagram τον Μάρτιο του 2018. Είδες, λοιπόν; Όσο και να αποφεύγεις κάποια πράγματα σε αυτή τη ζωή, αν είναι να τα ζήσεις, έρχονται και σε βρίσκουν.

enimerotiko.gr