Πως να αλλάξεις τη ζωή σου μέσα σε 1 έτος: Οι έξι κινήσεις που πρέπει να κάνεις
5 months, 25 days ago
6

Πολλοί είναι αυτοί που δεν είναι χαρούμενοι από την καριέρα ή την ζωή τους γενικότερα. Λίγοι όμως είναι αυτοί που ξεκινούν να δρουν έτσι ώστε να πετύχουν (ίσως) την μεγάλη αλλαγή.

«Και τι μπορώ να κάνω;». Είναι μια από τις ερωτήσεις που θα ακούσεις, από τους ανθρώπους που σκέφτονται την μεγάλη αλλαγή. Παρακάτω θα δεις «στα γρήγορα» έξι κινήσεις που μπορείς να κάνεις έτσι ώστε να αλλάξεις την ζωή σου μέσα σε 1 έτος. Μπορείς να ξεκινήσεις σήμερα.

1# Βγάλε τους ‘τοξικούς’ ανθρώπους από γύρω σου. Οι άνθρωποι που έχουμε γύρω μας, μας επιρεάζουν πολύ περισσότερο από ότι νομίζουμε. Δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε πολλοί business coaches: Είμαστε ο ΄μέσος όρος’ των 5 ανθρώπων με τους οποίους κάνουμε περισσότερο παρέα. Απομακρινσου από ‘τοξικούς’ ανθρώπους, και ξεκίνα να κάνεις παρέα με ανθρώπους που έχουν παρόμοιους στόχους και φιλοδοξίες με εσένα. Έτσι ώστε να σου δώσουν ώθηση προς τα επάνω.

2# Μάθε από τα λάθη σου. Όλοι κάνουμε λάθοι. Ακόμα και οι πιο πετυχημένοι άνθρωποι του κόσμου είχαν αποτυχίες, ειδικά στο ξεκίνημα τους. Αλλά πήραν τα χρήσιμα μαθήματα και μετά έφτασαν στην κορυφή. Δες τα χρήσιμα μαθήματα που μπορείς να πάρεις από το κάθε λάθος που κάνεις.

Διαβάστε την συνέχεια στο itspossible.gr