Πρώην εργαζόμενοι σε ταβέρνες και εστιατόρια αποκαλύπτουν τι δεν πρέπει να «ακουμπάς» σε τέτοια μαγαζιά
1 month, 1 day ago
6

Τι να τρώμε και τι όχι, τι να αποφεύγουμε και τι να μην ακουμπάμε ούτε λίγο; Εργαζόμενοι σε ταβέρνες, πρώην σερβιτόροι και μάγειρες έχουν κατά καιρούς ομολογήσει τα σημεία τζιζ σε μια κουζίνα ταβέρνας. Ακολουθούν 5 συγκεκριμένες περιπτώσεις. Έχετέ τες υπόψην σας.

Κιμάς

Ένα τρόφιμο που ούτως ή άλλως είναι επικίνδυνο οπουδήποτε αν δεν γνωρίζετε τον κρεοπώλη. Πόσω μάλλον που σε πολλές ταβέρνες δεν έχετε την προσοχή που έχετε στο σπίτι. Ο βοδινός κιμάς δε, κατέχει τη δεύτερη θέση στην κατηγορία με τα πιο επικίνδυνα κρέατα, με το βακτήριο E.Coli να οδηγεί σε πολλές γαστρεντερολογικές ασθένειες.

Πιάτα που δεν έχουν μεγάλη

Διαβάστε την συνέχεια της λίστας στο itspossible.gr